Goede morgen badkamer

Het is maandag, de week staat voor je klaar! En hoe kan je beter beginnen met een frisse start? Inderdaad met een warme douche om goed wakker te worden. En natuurlijk zorgen dat je coupe er goed uit ziet, kortom gekke bekken trekken in de spiegel en met het motto “Als je haar maar goed zit”, de badkamer verlaten. Badkamers hebben mij persoonlijk altijd gefascineerd. Het is een ruimte waarin iedereen zijn eigen tijd besteedt. Zelf ben ik er niet langer dan een uur, in tegenstelling tot vrienden die uitgebreid douchen of minstens een half uur besteden voor de spiegel…

[dropcap]W[/dropcap]at bij mij echter wel belangrijk is: het interieur van de badkamer. Ondanks de minimale uren wil ik er doorbreng, wil ik wel het gevoel hebben dat ik er welkom ben. Kortom geen afgrijselijke campingdouches, waar je het gevoel hebt dat je er alles behalve schoon wordt, maar badkamers met een gevoel van luxe.

Laat je inspireren door onderstaande badkamers en tips, en begin de week met een frisse start!

 

Badkamer_Hout2

Badkamer_Hout

Badkamer_DoucheModern

Badkamer_XLNatuur

Badkamer_Luxe

Badkamer_TegelsZwart

Badkamer_TegelsBlauw

Badkamer_DetailsBlauw

Badkamer_TegelsGeel

Badkamer_VrouwelijkDetail

Badkamer_Gentleman

Badkamer_S_natuurlijk

 

Toen ik 3 jaar geleden mijn appartement kocht, was mijn badkamer niet mijn smaak. Een standaard wastafel en een te kleine ronde spiegel. Daar moest verandering in komen! Hieronder de before & after.

Badkamer_Johan

 

Tips om je badkamer huiselijk aan te kleden

Planten
Met name orchideeën en zijn de populairste planten en doen het qua sfeer erg goed in de badkamer. Een groot voordeel: water geven binnen handbereik 🙂

Foto’s
Designer Eric Kuster (foto 6) decoreert vaak met foto’s van beroemdheden. Lijsten plaats je eenvoudig op de richel of op de badrand. Kunst is lastig, zeker bij schilderijen met verf op waterbasis…

Bijzetmeubels
Kleine krukjes en moderne blokken naast het bad zijn zowel functioneel als sfeervol. Plaats er kaarsen, handdoeken, boeken of zeep op. Tip voor het weekend: ontspan met een goed glas wijn binnen handbereik.

 

 

7 Comments
 • Marja
  Beantwoorden

  wat en prachtige plaatjes!!!!! om jaloers op te worden

  3 juni 2013 at 12:31
 • Prachtige badkamers heel inspirerend veel ideeën opgedaan. Mijn badkamer bevat geen tegels meer zodat we geen smerige voegen meer hebben eb ook geen kitranden meer en in 150 verschillende kleuren te realiseren. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen. Misschien ideetje?

  15 augustus 2013 at 14:54
 • heerlijk om even weg te dromen bij de foto’s. Mocht ik het geld en de ruimte hebben, dan zou ik het wel weten!

  31 maart 2015 at 10:57
 • Wie kan mij helpen aan leverancier van prachtige ( tegel ? ) wand met boom?

  11 augustus 2015 at 19:19
 • Carmen
  Beantwoorden

  Hallo

  badkamer nummer 6, met de zwarte mozaïek tegels. wie kan mij helpen met de collectie, het merk, type en grootte van de zwarte mozaïek tegels

  30 mei 2018 at 19:01

Post a Comment

Reken maar uit! *