Koele pakhuis woning in Londen met bijzondere kroonluchter

Dit voormalige pakhuis in Londen heeft ruimte gemaakt voor een wel heel bijzondere kroonluchter die de boven- en beneden verdieping met elkaar verbindt. Het lijkt een soort DNA-string die zowel subtiel als groots is. Het overige interieur is eveneens minimaal maar wel knus door de jaren ’50 stijl in de woonkamer. Behalve de kroonluchter, draagt de trap ook bij aan verbinding tussen de verdiepingen, evenals de enorme ramen die architectenstudio Paper House Project plaatste!


Warehouse-conversion_Paper-House-0

Warehouse-conversion_Paper-House-1

Warehouse-conversion_Paper-House-2

Warehouse-conversion_Paper-House-3

Industrieel, koel en functioneel. De metrotegeltjes zijn subtiel maar hebben wel een textuur waardoor het zich onderscheid van de strakke RVS keuken. Kleur wordt toegevoegd door de hoeveelheid kookboeken en kookgerei.

Warehouse-conversion_Paper-House-5

Beide slaapkamers zijn vrij koel ingedeeld. Als je warmte zoekt ben je hier aan het juiste adres. Mooi detail: de authentieke verwarming in de slaapkamer.

Warehouse-conversion_Paper-House-6

Warehouse-conversion_Paper-House-7
© Rory Gardiner

No Comments

Post a Comment

Reken maar uit! *