Image Image Image Image Image Image Image Image Image

04 Nov

By

2 Comments

Wonen als een avonturier? Zo doe je dat!

4 november 2016 | By | 2 Comments

Voor het altijd toffe en inspirerende wonen met LEF! schreef ik een gastblog over de 2017 collectie van HK Living waar ik behoorlijk verzot op ben! Damn, deze collectie heeft me verrast 🙂

Je leest het allemaal op wonenmetlef.nl!

 

© Fotografie HK Living (via wonen met LEF!)

Comments

  1. Leuke blog heb je geschreven. Ik hou echt van deze stijl. Ik heb laatst zelf een super gave salontafel gekocht. Ik zou alleen nog wel echt wat meer planten kunnen wegzetten. Ik klik gelijk ook even door naar de site van HK living. Kijken wat ze allemaal nieuw hebben!

    • Johan

      Thanks voor je reactie Rinke!

Submit a Comment

Reken maar uit! *