Wat begon als een eye-catchende Instagram foto, is een serie van dertig foto’s geworden! Something old, something new, something BLUE! Het schijnt dat als je je ogen eenmaal op iets hebt, dat je het overal ziet. En dat klopt! Overal blauw, maar het is wel een uitdaging om bijzondere blauwe macro’s te fotograferen! Ik ging de uitdaging aan met mezelf voor ’30 days of blue’ en gisteren eindigde ik de serie met een auto die ik op mijn verlanglijstje had staan toen ik bezig was met rijlessen; een – hoe kan het ook anders – blauwe Volkswagen Beetle.

Met voornamelijk Rotterdam als mijn ‘playground’ heb ik genoten van deze 30 dagen blauw (en misschien ga ik nog wel even verder…). Hieronder enkele favorieten, voor de gehele lijst kan je mijn Instagram checken (als je die nog niet volgde 😉 )

1

 The start of it all…

6

Not a big fan of beer, but definitely of typography and neon!

8

Follow suit [at] Flexa House Of Colours

13

This building reminds me of my favorite internship. It was like going ‘home’ when I saw this framed house on top 

24

I like the industrial look-and-feel. Also I passes this wall everyday while going home

26

Blue, gold, scratched surface and a raw look at the old doors I pass while walking to work

27

I want my next bike to have these tires!

30

The first car on my wish list after getting my driving license was this blue Volkswagen Beetle (I did have the midget!)

What started as a funny blue picture, ended up as a 30 days of blue serie. I challenged myself to take blue photos for 30 days, but I wanted them to be personal related or extraordinary 🙂 Well yesterday I succeeded with a total amount of 30 blue themed photos. I enjoyed these 30 days of blue at my personal playground: Rotterdam. Hope you liked them. For the complete series you can check my Instagram account (follow me! :))