Vrijdag woonde ik een ietwat verlate Bloggerslunch (19.00 uur is wat laat voor een lunch) bij in de fantastische bunker van Hééérlijk. Het was een SAY CHEESE fondue feest en voor mij bijzonder aangezien ik nooit eerder kaasfondue gegeten had. Maar… dat is inmiddels verleden tijd. Ik ben samen met blogger Christine van House of C geen ‘kaasfondue-virgin meer. Het was weer heerlijk! Tussen het dippen van o.a. witlof, peentjes, brood, genoot ik van de gesprekken met mede-bloggers*. Ook wachtte er een cadeautje op mijn bord van Sandra (Accessorize Your Home) met kleine kerstboomkaarsjes!

Candlelight-label1114-2

En die kaarsjes zijn precies op tijd want over slechts 4 dagen is het tijd voor mij om enkele kaarsjes uit te blazen – 29 om precies te zijn. Jup, vrijdag ben ik jarig en mag ik ook trakteren, maar daarover vrijdag meer. Kortom, houd mijn blog in de gaten!

Candlelight-label1114-1

Bedankt Femke voor de wederom goed verzorgde ‘lunch’! Sandra, bedankt voor de organisatie, de gezellige gedekte tafel en natuurlijk het cadeau. Stella Maye voor de lift en de inspirerende babbel – hopelijk tot snel! En alle overige bloggers: Eline, Lucinda, Christine, Petra, Monique, Lucie en Pascale bedankt voor jullie gezelligheid en gesprekken.

Photography Johan Hazenbroek, label1114