Naast dat ik fan ben planten, blauw en een interieur met een ruw randje, ben ik gek op eye-catchers. Woonaccessoires die een glimlach op je gezicht toveren. Met het weekend voor de deur besloot ik weer eens een shoppingslijstje samen te stellen. Have fun!

Why so serious?

Mijn vrienden schudden weleens hun hoofd of betitelen woonitems in mijn huis met ‘apart’, wat meestal niet positief is. Stiekem vinden ze het wel grappig, maar niet voor hun eigen interieur. Dat geeft niet, een interieur is persoonlijk dus waarom zou je je omgeven met woondecoratie die niet bij je past? Als je kijkt naar de blogs over mijn huis, dan spot je eigenlijk direct enkele bijzondere woonitems. Ze passen allemaal op hun eigen manier bij me.

De ‘titanic haasjes‘ bijvoorbeeld, die Jeroen direct als “Johan-materiaal” betitelde. Mijn ouders worden regelmatig door vrienden ‘de haasjes’ genoemd, gezien onze achternaam; Hazenbroek. Of Henk, mijn mopshond van keramiek. En mijn laatste aankoop: de kippenpoot-kandelaars. Ik kom uit een poelier-familie. Allemaal woonitems met een referentie Ên een knipoog.

5 x shoppen voor een glimlach

De volgende items hebben geen referentie voor mij, maar vond ik wel te grappig om niet te delen! Misschien refereren ze voor jou naar een herinnering, een moment of past het gewoon bij je. Hoewel mijn badmat net nieuw is, zou ik deze tros bananen graag onder mijn voeten hebben in de ochtend. Opstaan is tenslotte niet altijd leuk, maar een grapje op de vloer daarentegen wel! En als je dan toch een haakje nodig hebt, waarom een saaie nietszeggende in plaats van een luiaard — die overigens ontzettend hip zijn op het moment. Kattenvrouwtje of niet, deze plantenhanger is een eye-‘cat’-cher voor je interieur. Een vaasje met vrouwelijke rondingen… goud! En niet te vergeten de neon-letters die weekend schreeuwen, nouja… cocktails. Maar dat is bijna hetzelfde 😉

Vaas met rondingen | Cocktails verlichting | Luiaard haak | Kittige plantenhanger | Bananen-mat

 

Zit er iets voor jou bij? Ik ga ze zo eens in het echt bekijken, er zit tenslotte een Urban Outfitters hier in het centrum…

Go bananas!