Afgelopen weekend is mijn huis weer een tintje blauwer geworden: subtle indigo blue om precies te zijn. Een zachte licht blauwe kleur uit de Flexa Pure collectie en ‘familie’ van de full indigo blauwe kleur die op de tegenovergestelde muur zit. I’m blue dabadee dabadaaa 🙂

Last Saturday I added another shade of blue to my house from the Flexa Pure collection. A soft subtle indigo blue which cools the place down. It’s from the exact same ‘family’ as the opposite blue wall, I painted a year before. And man, I love my blue home!

Benieuwd hoe het eerst was? Hier zie je een stukje van de ‘before. Zoals je ziet een donkerblauwe (Flexa Blueberry Dream) baan op een heel licht grijze muur. De baan heb ik ook meegenomen om één geheel te krijgen. Ik had verwacht dat het niet meteen zou dekken, maar de verf dekte perfect! Echt een aanrader. Je merkt wel dat je kwaliteit op de muur zet! 

I bet you wonder the before situation, so here you’ll find a peak! As you can see it used to be a light grey wall with a Blueberry Dream stroke next to my dining table / office / idea area. I’m so glad the paint covered it right away (because I really don’t like to paint twice :P). Luckily this is real quality paint! 

label1114-my-home-april-blues-1

Eerlijk gezegd moet ik nog even wennen! Zeker toen ik de eerste foto deelde op mijn Instagram account en bedacht dat de kleur op de foto iets grijzer oogt. Maar dat neemt niet weg dat het een hele fijne en verkoelende kleur is! Zeker met het zonnetje gisteren heb ik extra genoten. Het is vooral nu nog een gevalletje experimenteren hoe ik de muur verder aankleed. Ik dacht zelf aan meer donker grijze kleuren om de kleurpigmenten van de Subtle Indigo te boosten.

Quite the change, don’t you think? Yes, I have to get used to it! When I shared the first look on my Instagram account I thought it looked way more greyish, but the wall changes a lot by all different angles with lighting! But I really like the outcome. The color cools me down on so many ways. Yesterday it was hot and sunny in Rotterdam, a beautiful day with full sunlight on my balcony. Entering the living room instantly cooled me down, so it really works out! 

label1114-my-home-april-blues-2

label1114-my-home-april-blues-4

Ik moet nog even flink spelen met de muurdecoratie. Ik wil mijn huis toch meer een masculine ’touch’ geven, maar met deze kleur zit ik meer in een Scandinavische hoek. In dit soort gevallen wil ik toch altijd een hulplijn inzetten en bijvoorbeeld een van de vtwonen stylisten optrommelen om met me mee te kijken en te adviseren, maar helaas heb ik daar geen nummers van 😉 Gelukkig staat Pinterest ook vol inspiratie en moeten sommige veranderingen nog even bezinken! Al met al ben ik heel blij met de transformatie want het is een verwarmende koele kleur (snap je het nog?!).

The only thing I need to figure out now is how to style the wall to make it look a lot more masculine. This is a challenge because now it looks way more Scandinavian than I imaged. On moments like this I just want to call in a group of interior stylists to help me out 😉 Luckily there’s Pinterest for now… 

 

Photography by Johan Hazenbroek, label1114