over-mijn-op-label1114

Blogger, interieuradviseur en
creatieveling pur sang

 

Hi! Leuk dat je label eleven fourteen bezoekt! Ik ben Johan, dertiger, blogger, altijd creatief én gepassioneerd over interieur. Sinds 2010 woon ik in het centrum van Rotterdam met veel plezier en geef ik de wereld om mij heen vorm.

 

In maart 2013 begon ik dit blog om mijn persoonlijke stijl te vinden in interieur. Inmiddels heb ik die gevonden; industrieel, eigenzinnig en blauw. Heel veel blauw!

 

Dat neemt niet weg dat het daarmee klaar is, want smaak wil nog weleens veranderen… En gezien ik een enorme veranderdrang heb, kleuren de muren jaarlijks mee!

Interieuradvies aan huis

Bloggen heeft meer gebracht dan persoonlijkheid in mijn eigen interieur. Ook bij vrienden ben ik kritisch gaan kijken en word ik regelmatig om (kleur)advies gevraagd. Dat heeft geleid tot leuke via-via klussen en het feit dat nieuwe woningen bij (vrienden van)vrienden direct onder de loep genomen worden.

“Mijn doel is om interieurs persoonlijk te maken met het juiste kleurgebruik en met een inrichting die werkt voor de bewoners”

Soms kom ik langs voor kleuradvies en word ik ook gevraagd “wat zou je anders zetten?”. Het is een kwestie van durven en doen. En ik zorg voor verrassingen in kleur en inrichting. Ook voor mensen die “bang” zijn voor veranderingen. Je krijgt een helder plan, een moodboard die jouw wensen tegemoet komt maar je ook verrast. En als kers op de taart kan je eventueel digitaal wandelen door je nieuwe inrichting!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Je kan me altijd bellen op 0610037058 of een mailtje sturen naar hi@johanhazenbroek.nl.

In de media

2017 – Decorelo; Interior Design Tips 67 Experts Share their Best Advice
https://www.decorelo.co.uk/blogs/news/expert-interior-design-tips

2016 – House Crush Abigail Ahern
http://blog.abigailahern.com/house-crush/hang-out-at-johans

2015 – vtwonen blogazine feature
http://label1114.nl/positive-vibes-vtwonen-blogazine

2015 – Gastblog Woonboulevard Spijkenisse
http://woonboulevardspijkenisse.nl/2015/12/09/haal-de-warmte-in-je-huis-met-hout-en-goud/

2015 – Inspirerende blogposts parketonderhoudservice
https://parketonderhoudservice.nl/interieur-inspiratie/top-5-meest-inspirerende-blogposts-maart-2015

2015 – Gastblog Monsieur Cadeau
https://monsieurcadeau.nl/blog/10-items-voor-het-perfecte-tuinfeest