Armani Jeans omarmt bloemenprints en polka dots met zijn nieuwe Spring / Summer 15 collectie. De hoofdrol gaat naar blauw, maar het ton-sur-ton effect wordt afgewisseld door geel, rood en groen accenten. De collectie van AJ toont dat verschillende texturen blauw zich prima laten combineren. Naast de gedurfde en moderne kleding zijn ook de accessoires weer strak gepresenteerd en dan doel ik natuurlijk op de brillen met een blauw accent in het montuur.

Niet eerder durfde ik een Armani Jeans winkel in te lopen, maar deze aantrekkelijke blauwe collectie is wel een stap uit mijn comfort zone waard. Het fijne aan deze collectie is de niet zo opzichtige ‘AJ’ vermelding en de mix van print met denim!

ArmaniJeans-SS15-1

ArmaniJeans-SS15-4

ArmaniJeans-SS15-2

ArmaniJeans-SS15-6

ArmaniJeans-SS15-8

ArmaniJeans-SS15-9

ArmaniJeans-SS15-5

Geniet van deze wederom blauwe collectie! Ik kan er niet omheen dat blauw mijn favoriete kleur is en prijs me dan ook een gelukkig man dat blauw één van de trendkleuren is! Zo kan ik mijn blauwe garderobe al goed bijvullen met AJ, maar ook met Scotch & Soda en All Saints. En ik vervolg mijn zoektocht naar blauwe menswear!

Armani Jeans surprises us with a floral and print collection with their newest Spring / Summer collection! Blue takes the stage and plays around with red, yellow and green. Printed cargo’s to tees and even the eyewear is blue. What I most like is their experimental denim accents and of course – even more important – the facts that their logo is not shown so incredible huge. Because that’s the reason why I never shop at AJ’s… mostly all tees are filled with the brand, which is not my ‘cup of tee’! Well this collection of Armani Jeans really makes me happy! I hope you enjoy it as much as I do! 

 

Image credits via armani.com