Afgelopen maanden tijdens de zomerstop heb ik het maandelijkse thema van Igor & Judith enorm gemist! Een groene uitdaging voor Urban Jungle Bloggers is vaste prik. Dit weekend trok ik het niet meer en kocht enkele waterplanten om iets nieuws uit te proberen. Ik kocht een wateranemoon en enkele kleine waterplantjes waarvan ik de naam vergeten ben (oops!).

De kleine waterplanten drijven in een transparante vaas waardoor je de worteltjes kan zien. Het lijken net kleine wezens. E√©n groot voordeel: je hoeft ze geen water te geven… ūüėČ Ik heb mijn eetkamertafel meteen anders ingevuld. Voor een rebelse onderbreking heb ik het boek van Lady Gaga x Terry Richardson opengeslagen. Ik hou nou eenmaal van extreme contrasten!

DSC_0848

DSC_0846

Ondertussen ben ik druk om mijn balkon opnieuw in te richten en groener te maken. Duimen dat mijn Zamioculcas wortels groeit om te stekken (zie onderstaande foto). Uiteindelijk hoop ik natuurlijk mijn groene-vingers-voor-gevorderden cursus diploma te behalen!

DSC_0841

Speaking of… Ik krijg zojuist een mail binnen van Igor & Judith met de groene uitdaging van komende maand waar ik eens over ga nadenken. Meer groen vanuit mijn huis zie je op het blog rond 10 september!

I’ve been missing a new Urban Jungle Bloggers topic for the past months due to Summer Break. So I bought some water plants to try some¬†new greens at home. I hope you like it, I do! The little ones are quite cute because of the roots that make them look like little creatures (from the lagoon :P).¬†

To add some ‘rebellion’ I decorated the table with my Lady Gaga x Terry Richardson book. Gaga holding some milk, grabbing herself. Looks funny so close to my fridge ūüôā I just love playing with contrasts in my home.¬†

In the meanwhile I’m redecorating my balcony. It’s quite hard to keep all plants alive because of all the heat. I found out that succulents, heath and cacti are the true survivors! And of course get me some new accessories like the SINNERLIG collection of IKEA. And hopefully I can get some roots for the Zamioculcas succulent plant in my window sill – fingers crossed!¬†

Speaking of Urban Jungle Bloggers, I just received next months topic in my mailbox. Can’t wait to share more greens at home with you soon!¬†

Photography by Johan Hazenbroek, label1114