2015 zit er al weer bijna op en wat een super jaar! Net zoals vorig jaar blik ik terug op het jaar – in hoeverre dat mogelijk is! Ondanks dat ik me nog steeds een underdog voel in de interieur bloggers ‘wereld’, ben ik zo dankbaar waar label1114 me ook dit jaar weer heb gebracht. De fantastische mensen die ik heb mogen ontmoeten, de inspiratie die ik heb opgedaan en heb mogen delen maar ook hoe alle tezamen mij inspireert om mijn eigen huis naar een hoger level te tillen.

Afgelopen maanden heb ik je meer gedeeld uit eigen huis en ik wil dat ook zeker in 2016 blijven doen want met interieurfotografie combineer ik wederom 2 passies: fotografie en interieur en in 2016 hoop ik hier beter in te worden! Het liefst met mijn Nikon natuurlijk, maar als het niet anders kan gewoon met mijn iPhone! Ook wil ik 2016 nog meer evenementen bezoeken. Het eerste event staat al gepland voor 13/14 februari: een sneak peek bij Design Icons Amsterdam! Ik heb er nu al zin in 🙂

Maar nu neem ik je graag even mee naar mijn highlights van 2015 en de meest gelezen blogs van 2015. Enjoy the best of 2015!

Highlights van 2015

Allereerst wil ik Margriet bedanken voor mijn allereerste interieurproject: haar yogastudio. Wat begon als kleuradvies heeft geleid tot een volledig 3D-ontwerp, veel bezoekjes en de totale inrichting voor de opening. Het was fan-tas-tisch om te doen en ik hoop in 2016 tenminste minimaal 1 interieuropdracht te doen want het geeft me zoveel energie!

yogaspot

Ook heb ik afgelopen jaar enkele gastblogs geschreven en mocht ik mijn favoriete blogs delen. Ook werd ik uitgenodigd voor de opening van twee compleet verschillende belevenissen: The Bakery, een echte winkel voor de denim-lover en Bolia; dé Scandinavische hemel. Wat tof om als eerste een kijkje te mogen nemen!

En als kers op de taart werd ik nog genomineerd door de AMARA Interiorblog awards voor ‘Best European Interior Blog‘. Aan wie ik deze erkenning te danken heb weet ik tot op de dag van vandaag nog niet. Ondanks dat ik niet gewonnen heb, ben ik wel enorm dankbaar dat ik tussen mijn blog idolen mocht staan!

10 Meest gelezen blogs van 2015

Lyon-Beton-cloud_objet

Spotted: Concrete objects by Lyon Beton

FillingPieces-SS15-3-3

Filling Pieces SS15

header-wonen-met-lef

Interview wonen met LEF!

helweek-header

Helweek: hoe hels was het?

Label1114-KEET-Rotterdam-header

Hotspot: KEET Rotterdam

adidas-Originals-Supercolor-Sydney1

50 monochromatic shades of adidas

label1114xUJB-PlantGang-6

Urban Jungle Bloggers: Plant gang

HAY-Store-Rotterdam-3-1

Hay Store in Rotterdam

TheBakery-1114-1

The Bakery; a full experience

Reform_Norm_1

What the hack?! IKEA x Reform

Dat was het voor 2015, ik zie je graag terug in 2016. Fijne jaarwisseling!