Het is alweer een tijdje dat ik een blog schreef. Een gevalletje prioriteiten stellen, laten we het daar op houden. Ondertussen ga ik hier enorm lekker: dagelijks design ik User Interface elementen voor mijn DailyUI challenge, ben ik druk met schetsen voor nieuwe klanten waar ik een logo en redesigns voor ga ontwerpen, tevens heb ik een nieuw logo voor mezelf ontworpen waar ik ontzettend blij mee ben. En als kers op de taart: een nieuw interieurproject waar ik je hieronder meer over vertel!

Gluren bij mijn (Rotterdamse) buren

Naast actief designen, ben ik momenteel actief aan het gluren op Funda. Vooral in gebouwde huizen, maar ook kijk ik rond naar nieuwbouw projecten. Ondanks dat ik nog geen concrete plannen heb, blijf ik graag op de hoogte van de verkoop in het prachtige Rotterdam. Daarnaast is het heerlijk om te zien wat voor moois er nog gebouwd gaat worden. Zoals de nieuwe woontorens randje centrum, de Muse en The Terraced Tower. Wat een fijne architectuur! Maar ook de Groene Kaap wekt mijn interesse!

En soms, heel soms, gluur ik binnen bij de duurste woningen in Rotterdam. Gewoon even kieken hoe het er voor staat met de smaak van de welvarende Rotterdammers. Vaak klik ik na 2 huizen weer weg, want geloof me: er is veel wansmaak (althans, niet mijn smaak). Maar het blijft leuk om zo nu en dan even ‘budgetloos’ te gluren!

Chef samenwonen…

Het is natuurlijk niet voor niets dat ik naar huizen aan het kijken ben. Ik ben inmiddels betiteld als ‘chef samenwonen’ door mijn vriend. Ik ben die ene die altijd heeft geschreeuw nooit – maar dan ook nooit – samen te gaan wonen in verband met mijn behoefte aan ruimte en sterke smaak. En nu kan ik niet wachten om samen te wonen en ons huis in te richten. Dat betekent daarnaast ook afstemmen wat we leuk vinden en daarmee zitten we op 1 lijn – op sommige uitschieters van mij na. Ik vind nou eenmaal veel leuk hehe 🙂

Nieuw interieuradvies!

Ook heb ik een leuk nieuw project erbij! Ik mag namelijk een woonkamer inrichten in Ridderkerk. Het doel: de woonkamer warmer in te richten. Kortom, ik ben weer lekker in de weer met de kleurenwaaier en kan niet wachten om het interieuradvies ook met jou te delen! Ik hoop het advies morgen te delen met de klant en vanuit daar snel aan de slag te kunnen. Uiteraard gaat er een kleur op de muur en laat ik ook zien dat je met een paar kleine aanpassingen een groot verschil kan maken – maar dat kan ik pas met je delen als alles staat.

Oja en ik ben tussendoor ook nog in Londen geweest en ook daar deel ik graag later meer over. Kortom, het lijkt allemaal heel rustig maar stiekem ben ik heel druk!