Maandag trapte ik de week af met Blueberry Dream, de nieuwe kleur van mijn verfproject. Het klinkt groots en dat is het ook voor mij. Ten eerste wordt het de wederom een meer sprekende kleur in mijn woning en ten tweede is het een ruimte waar ik vaak kom. Ondanks mijn enorme verbeelding vind ik het lastig om in te schatten hoe het eruit zal zien! De kleur sluit wel prachtig aan bij de andere kleuren in het huis, waar de huidige kleur ‘taupe’ nu geheel buiten valt. Door Flexa Creations’ Blueberry Dream in de hal, verbind ik de twee kamers in mijn huis op een – in mijn beleving – logische manier: mijn slaapkamer is diepblauw en mijn woonkamer grijs. Hoe verbind je deze dan ook beter dan met een grijs blauwe kleur? In mijn hoofd zie ik geen betere manier 🙂

Ondanks het zomerse weer afgelopen weken, waar we in Nederland dankbaar voor mogen zijn, kon ik door de warmte niet aan de slag met het project waar ik naar uitkeek. Als het eenmaal in mijn hoofd zit, dan zit het nergens anders 😉 Daarnaast had ik alle ingrediënten al in huis waaronder 2 blikken Flexa Blueberry Dream, een roller, roerstokje en een verfbakje uit de goodie bag van het Meet The Blogger event! Om er zeker van te zijn geen verf tekort te komen heb ik nog een blik gehaald bij de bouwmarkt voor het vlak in de woonkamer!

Inderdaad, naast de hal wil ik in mijn woonkamer in de breedte van mijn eettafel een baan van vloer tot plafond. Gedurfd en ik ben benieuwd hoe lang ik het volhoud, maar ik ga het proberen! Door te bloggen en deze zoektocht naar mijn interieur stijl(en), heb ik meer lef om te experimenteren.

blueberryDreamHouse-visuals

     1 | 2

Om er zeker van te zijn dat Blueberry Dream dé kleur wordt, heb ik de Flexa Visualizer app gedownload. Deze app heeft zelfs de mogelijkheid om een stuk ‘af te tapen’, wat perfect aansluit voor mijn idee in de woonkamer. Ook scheelt het weer enkele minuten Photoshop, wat mooi meegenomen is  😉 De app geeft wel een grof idee hoe het eruit ziet, wellicht door de kleurverschillen en schaduwen in de hal en woonkamer, maar voor mijn verbeelding was het net wat ik nodig had.

blueberryDreamHouse-Flexa-visualizer

Ik hoop vrijdag het eindresultaat met jullie te kunnen delen! En mocht je ook een Moderne Romanticus zijn… kijk dan eens naar de Flexa Creations “Hedendaagse Romantiek” collectie 🙂
Wat vind jij van deze grijs blauwe kleur?

Here’s a first preview of my new painting project with the Blueberry Dream color by Flexa. Despite of the fact that I got a huge imagination, I couldn’t think of how the colour would look on my walls. Because of this app, I got a rough idea of it. It saved me some time of Photoshopping and it’s just the image I needed! Ever since I started blogging it turned me into this adventurous person who’s trying bigger things in my home. Little interior accessory’s are easy to replace, but paint on the wall isn’t. But I’m taking the risk, it’s more daring than I’ve ever done. So I’m planning to start on Friday with the hallway and finish it with an orbit of Blueberry Dream in the living room – next to my dinner table and workplace.

What do you think of this colour and the project? Hope to share it with you all soon!

Header photo via Flexa