Vorige week ontving ik een uitnodiging voor een exclusieve sneak peek en vandaag is dan ein-de-lijk de dag. Vanavond mag ik het glas heffen bij de opening van de nieuwe en eerste Bolia Store in Amsterdam. Het prachtige ‘New Scandinavian Design‘ label opent vol trots een winkel en ik mag de meubels en accessoires van dichtbij gaan bewonderen! Ik heb er zin in want dit merk zit vol perfectie. Niet alleen de producten zijn prachtig, ook de presentatie is inspirerend en oogstrelend!

Bolia-dining_Join-table

Vorige week ging ik al helemaal los op Pinterest met het lookbook en zojuist heb ik er nog een blik op gegooid. Dat het merk draait op creativiteit is in alle details te zien!

Ik kende het merk nog niet van naam, enkele producten kende ik al wel. Kortom, behoorlijk veel prikkels! Vanavond zullen het er vast meer worden… 🙂

Volg mijn sneak peek op Instagram, of wacht geduldig mijn verslag af!  [English below]


Last week I received a personal invitation for the exclusive sneak peek of the new (and first!) Bolia Store in Amsterdam, The Netherlands. I was surprised because I didn’t knew the brand by name. Luckily their web site is a true beauty for a (designer) guy like me, so I was completely overwhelmed by it’s beauty! Cupids arrows really hit me!

This New Scandinavian Design label is true perfection! Not only their products are a treat for your eye, their presentation is flawless and inspiring! Bolia is not just any Scandinavian design label with manufactures furniture. But… not just ordinary furniture. They are a design company which puts creativity at the heart of everything they do. Man, I instantly fell in love! 

I completely pinned my ass off with their lookbook. Luckily tonight I can walk through the new store and enjoy my sneak peek. But, so can you! Follow me tonight on Instagram or hold tight until I finished my blog report 😉 

Image credits Bolia