Als er een merk is waar ik altijd hebberig van wordt is het Bolia. Het prachtige Deense design is ook in Nederland te verkrijgen! Bezoek ze zeker eens in Den Haag, Amsterdam of Utrecht als je het van dichtbij wil bekijken. De stoffen wil aanvoelen, de banken wil proefzitten of als je op zoek bent naar wooninspiratie. De stijlkamers in de diverse vestigingen zijn stijlvol ingericht en de collectie is divers. In deze blog laat ik je watertanden want de nieuwe collectie is om van te smullen!

Nieuwe iconen in kenmerkend jasje

Bolia’s 2019 collectie heet nieuwe iconen welkom. Nieuw Scandinavisch design vormgegeven in diverse nieuwe kleuren, materialen en vormen. Een sterke focus op natuurlijke, authentiek en duurzame materialen. Warm en koud zijn voor een ieder persoonlijk. Hoewel rode tinten gelijkstaan aan warme tinten, betekent het niet dat blauw automatisch koud oogt. Het is een kleur die ook warm kan aanvoelen. Kleur blijft persoonlijk! Ik word als blauw-fan blij van deze veelzijdige nieuwe collectie en deel deze maar al te graag met je.

Coole kleden

Niks zo lekker als een warm kleed aan je voeten! Maar dat warme kleed hoeft niet in een warm kleurtje. Een blauw kleed voldoet ook! Ondanks het koele kleurtje, behoud het zijn warme eigenschap. In velours, hoogpolig en in neutralen.

Simplistische accessoires

Scandinavisch design blijft me inspireren. Ik kan het zo ontzettend waarderen dat het zo simpel is. Simpel, maar stijlvol. Zoals de metalen plantenbakken, hulpjes voor je dierbare drankje of set met sleutels!

“Kei-handig zo’n dienblad! Geen bijzettafel nodig, slechts een stevige leuning”

Een stijlvolle lifestyle

Naast grote objecten op de vloer en aan de muur, heeft Bolia wederom aandacht geschonken aan het servies, vazen, maar ook stationary elementen. Bolia verkoopt een lifestyle die ik wil adopteren!

Ook zo onder de indruk? Dan heb je geluk want deze nieuwe collectie ligt al in de winkels!

Enjoy!


Johan

Fotografie © Bolia.com