Mijn weekend begon op donderdag. Ik besloot een lekker dagje vrij te nemen om wat extra uurtjes in mijn freelancen te stoppen. Wel zo handig, gezien ik wat nieuwe klantjes erbij heb! Leuk! Tevens was het enorm goed gepland want ik was (en ben) flink verkouden. Twee uurtjes langer in bed blijven liggen is toch wel erg lekker! Ook wilde ik er zeker van zijn dat ik op tijd kon zijn voor mijn date met Jeroen, die ik al lang genoeg een verrassing kon houden.

Ik had een etentje geregeld in de brasserie van de Euromast! Jeroen blij, ik blij! Het was prachtig. Eten op 100 meter hoogte en ook nog eens Rotterdam bij nacht zien. Als dat geen hoogtepunt is… 😉 Ik kan het je aanraden. Het eten was ook nog eens heel lekker; zeker het toetje! Jeroen bracht bonbons mee met de boodschap dat het ‘corny’ is. Who cares?! Het zijn bonbons van Leonidas. En chocolade is liefde 😛 En niks mis met een groot fluwelen hart vol chocolade.

Lekker naar de Blokkert

Ook werden we dit weekend verleid door de grote stickers op de ramen van de Blokker op de Hoogstraat. Volledige opruiming! Je zou een dief van je eigen portemonnee zijn… We scoorden beide een blauw vaasje. Beetje corny misschien, maar goed: dat zat er toch al een beetje in. En daarnaast matched deze vaas perfect met het patroon van de HEMA-vaas die ik voor kerst kreeg!

label1114-b-bloemenvaas-b

De nieuwe vaas laat zich ook goed combineren met het blauwe vaasje van Bolia 

Zaterdag haalden we tulpen op de markt voor de vazen. Normaliter ben ik niet zo’n tulpen fan. Maar er zaten diepe kleuren tussen en de papegaaitulp blijft bijzonder! Dus ik kocht ze bij mijn favoriete bloemententje op de mart, dat zit meestal wel snor 😉 Ben benieuwd hoe ze uit gaan komen. Bloemen maken het toch altijd wel af thuis.

label1114-b-bloemen2-b

label1114-b-bloemen-b

“Waag je vanavond een gokje op mij?”

Zaterdag bezocht ik het casino met beste vriend Bram en Denise. Het was echt hilarisch, gezien die twee momenteel single zijn en Denise behoorlijk veel lol beleeft met dating apps, zoals Happn. Happn was echt hilarisch, gezien je dan kan zien wie er heel dichtij is. Het is een soort memory eigenlijk. En dat zorgt met een wijntje voor enorm slechte openingszinnen – zeker als je je telefoon aan Bram geeft die zich moest vermaken terwijl Denise en ik competitief op de speelautomaten ramden… De leuke jongen op Happn af geen gehoor aan ‘een gokje wagen’. Raar! We gingen wel allemaal met winst naar huis, dat dan weer wel.

label1114-huis-aap

En zondag bracht ik eigenlijk heerlijk offline door met vriendin Marte. Heerlijk!

PS: Jägermeister is je vriend op een borrelavondje als je verkouden bent!