Afgelopen weekend stond Den Bosch weer op de planning! We plannen onze weekenden rondom afspraken in. Vorig weekend hadden we een afspraak in Den Bosch, dus dan is het hele weekend in Den Bosch. En als er afspraken zijn in Rotterdam, dan zijn we daar heel het weekend. Zo kan het zijn dat we 3 weekenden in Rotterdam zijn, gevolgd door 4 weekenden Den Bosch.

Het scheelt een boel dat we ons in beide plaatsen thuis voelen. Komende weekenden spenderen we in Den Bosch, en dat is heerlijk! Het grote voordeel aan Den Bosch vind ik toch wel het knusse dorpse. De rust die hier is – op het geluid van bladblazers en boormachines na. Men houdt het schoon hier en verbouwt graag 😉

Trots in Utrecht

Zaterdag bezochten we samen met vrienden uit Den Bosch de Gaypride in Utrecht. Kleinschaliger dan Amsterdam, maar ik had niet zo druk verwacht! Het was heerlijk zo aan de Oudegracht. Jeroen en ik maakte meteen een plan om gauw Utrecht zonder evenement te bezoeken. Het is een heerlijke stad en ondanks dat ik dagelijks op Utrecht Centraal Station sta, ga ik eigenlijk nooit het centrum in. Anyhow, het was een drukte van jewelste in Utrecht. Kippen met een regenboogstaart, een volle Appie (want ja zo langs de gracht drinkt het toch wel erg makkelijk uit een koelbox en veel ‘bijzondere’ types – laten we het daar op houden.

De botenparade duurde wat mij betreft een beetje te lang. Nu ben ik ook behoorlijk ongeduldig, en is stilstaan onderontwikkeld, maar de ruimte tussen de boten was flink. Wel heel tof om te zien dat er zoveel bedrijven en organisaties los gingen op de boot. Ook ‘Roze in Blauw’ was weer goed vertegenwoordigd met leuke agenten 😉  Het was een gezellig feest. En volgend jaar gaan we – mits dat uitkomt – zeker weer!

pride-in-utrechtDe foto is niet zo heel scherp, maar zoals je ziet: veel roze en feest

Toen ook Jeroen zijn geduld op was, besloten we nog een rondje Utrecht te doen. We bezochten de Casa (voorheen Xenos) en werden daar beide eigenlijk wel blij van! Ik kan niet wachten tot ‘ie ook in Rotterdam komt. De collectie is ietwat geraffineerder dan Xenos had. Jeroen kocht enkele kunstplantjes voor de badkamer die nu sieren naast zijn Rituals-collectie 🙂

Verslaafd aan Marcella

Ik ben hooked aan de serie Marcella. Voor het weekend keek ik seizoen 1 af en zondag keek ik heel (!) seizoen 2. Marcella is een intense Britse misdaadserie. Een serie die je aandachtig moet kijken gezien het geen losse afleveringen zijn. De serie bestaat per seizoen uit 8 afleveringen die draaien om één zaak. Het is een behoorlijk duistere serie met diverse verhaallijnen. En dat alles in Londen, daar word ik ook nog eens erg blij van!

verslaafd-aan-marcella

Marcella wordt vertolkt door Anna Friel, een voor mij nieuwe actrice. Dat is een mooie bijkomstigheid, want zo kan ik haar niet in een ander personage plaatsen. Kortom, mocht je ook fan van detectives zijn en ‘netflix and chill’, ga deze serie kijken! Ik moet helaas wachten op een mogelijk derde seizoen, maar dat kan nog wel even duren… 🙁

Burgerlijk: wat heerlijk!

Burgerlijk is eigenlijk huismussen +1. Ik ben gek op huismussen. Daar draagt mijn ontzettend fijne appartementje ook aan bij natuurlijk. Ook het sfeervolle appartement van Jeroen. Maar goed, daar is hij deels op uitgezocht natuurlijk. Wellicht herinner je je mijn blog over het interieur van je date nog wel, daar scoorde hij hoog mee! Ik durf me inmiddels publiekelijk een burgertrutje te noemen. Mits daar af en toe ook wel een burger bij komt kijken… 😉

Foto’s zijn genomen met mijn iPhone