This week I decorated my home ‘Christmas’ style! My goal was to add a subtle Christmas glow and so I did. With a minimal color range of black, gold and silver I decorated some Christmas tree branches, which I hang on the wall. The branches on both walls are just bringing that little bit of Xmas I had in mind – subtle but festive. So here’s a shout to all of you: “Merry Christmas!”. May all your wishes come true 🙂 Some inspiration from my Christmas at home… my home. Happy Holidays!

xmas-label1114-3

xmas-label1114-1

xmas-label1114-4-details

happyXmas

Afgelopen week heb ik kerst in mijn eigen huis gebracht, echter wel op een subtiele manier. Tijdens mijn bezoek aan de Jumbo vond ik een bosje met kerstboom takken, precies wat ik nodig had! De takken hebben in middels hun plaats gevonden. Boven mijn bank heb ik een rails met schilderij haken, hieraan heb ik de tak gehangen met mijn eigen DIY kerstballen en nog wat losse zilveren kerstballen. De andere tak heb ik enkel gedecoreerd met zilveren kleine kerstballen en een vogel die ik vorig jaar kocht op een kerstmarkt.

Mijn Histor & Piet Hein Eek kastje biedt plaats aan een stolp die ik onlangs kocht bij Leaf – mijn favoriete bloemenwinkel in Capelle aan den IJssel – gevuld met zilveren kerstballen. Vergezeld door één van mijn Pols Potten vogels en een kaarsenstandaard. De ‘1 1 1 4’ letters kocht ik onlangs bij Xenos en verfde ik wit.

Fijne feestdagen!