De feestmaand is officieel begonnen. Over iets meer dan twee weken is het alweer kerst! De tijd van familie, lekker eten en cadeaus. Tijd om na te denken over cadeaus die past bij de persoon. Maar wat koop je nou voor die bewuste designliefhebber met smaak? Ik heb het over een hobbykok, een ‘foodie’, met kennis van lekker eten en oog voor mooie dingen in en rondom de keuken.

Je kent die design foodie ongetwijfeld wel! Hij of zij vult je tijdlijn met foto’s van gerechten en tagged ze met ‘#foodporn”, #foodstagram, “nomnom”. Deze persoon heeft op flink wat fronten ‘smaak’. Voor die persoon ben ik gaan shoppen bij mijn favoriete online winkels en selecteerde 5 smaakvolle (lust voor oog en mond) cadeaus voor de perfecte tafelaankleding!

Shopping-For-The-Cook-label1114

Dé kleur van het jaar kan eigenlijk niet achterblijven in de keuken en die overheerlijke ovenschotel moet je toch ergens zetten, dus waarom niet op deze (1) messing onderzetter van House Doctor. Heb je er zoete aardappels bij geserveerd of iets gegaard zonder zout, zorg dan voor (2) zout & peper (of andere kruiden) in een stijlvol jasje met kruiden van Nicolas Vahé.

Een broodplankje vooraf of een kaasplankje achteraf? Het maakt niet uit want met de (3) leisteen plank van het Deense House Doctor serveer je alles elegant. Opscheppen hoeft niet want met de (4slacouvert set van Ferm Living heb je geheid aandacht! En vergeet vooral geen water in design te doen. Laat met deze (5) fles mineraalwater van Nicolas Vahé een glimlach achter bij je gasten met de opdruk van twee emmertjes water en blote billen 😉

Welke van deze design gifts for foodies ga jij inslaan? 🙂

Copyright header Sandra Meier (Accessorize Your Home)