Compleet interieuradvies

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je toen aan meer dan een opfrissertje? Met een compleet interieuradvies help ik je aan een nieuw interieur waar je in kan thuiskomen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het plan naar je nieuwe interieur

We bespreken de woonwensen digitaal of op locatie, kortom wees goed voorbereid. Na ons gesprek ga ik aan de slag met de wensen om de sfeer te bepalen, hierna ontvang je 2 moodboards via de mail. Deze bespreken we digitaal, zodat ik weet of ik op de goed weg zit. Op basis van de sfeer die in de smaak valt, stel ik een kleuradvies samen met materialen die matchen met de sfeer. Én maak ik indelingen van de ruimte – 2D en 3D.

Tijdens een tussenevaluatie bespreken we de nieuwe indeling en de toegepaste kleuren en materialen. Zo krijg je een idee van het totaalplaatje en is er ruimte voor vragen en aanvullingen. Wellicht heb ik iets over het hoofd gezien of zijn er nog wensen niet aan bod gekomen. Het draait tenslotte om de details die een huis een thuis maken! Als alles is besproken werk ik toe naar het definitieve plan.

Inhoud van het plan

• Moodboard voor de ruimte(s);
• Kleur- en materiaaladvies;
• Indelingenplan in 2D;
• 3D weergave van het geadviseerde interieur;
• Stylingtips om het advies tot in detail aan te pakken;
• Shoppinglijst van alle producten inclusief linkjes waar je ze kunt kopen/ uitproberen

Zodra het definitieve plan af is deel ik het digitaal met je en maken we een afspraak zodat ik het interieuradvies aan je kan presenteren. Na de presentatie stuur ik het advies naar je op, zodat je direct aan de slag kunt!

Prijs

Voor een interieuradvies reken ik per ruimte €800 (inclusief btw).

Interesse?

Neem contact met me op en bel /WhatsApp naar 06 10 03 70 58.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9368″ img_size=”large”][vc_single_image image=”9362″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Close