Zaterdag kreeg ik flink wat handen hulp en verhuisde mijn hebben en houwe naar Brabant. Zondag werd het hele huis grondig schoongemaakt en vandaag ga ik naar de notaris om de sleutels te overhandigen. De laatste uurtjes in mijn appartement zijn een feit.

Laat ik eerst beginnen met een grote dank naar mijn ouders, Jeroen, schoonouders, zwager en schoonzus. Dankzij deze mensen werd mijn verhuizing mogelijk. DANK-JULLIE-WEL!

Verhuizen met zonder planning

Eind oktober schreef ik blog ‘verhuizen doe je zo‘ en daar blijf ik bij, want het was zo gebeurd. De weekenden hiervoor hadden Jeroen en ik alles al in dozen kunnen stoppen en sommige dozen al kunnen verhuizen naar Den Bosch. We hadden een volledige planning gemaakt en dat was goed om het allemaal even in te schatten, maar doordat het verhuizen soepeler ging dan gedacht, hebben we er weinig mee gedaan.

Desalniettemin konden we met de planning wel inschatten hoeveel verhuisdozen we nodig hadden en konden we die aantallen direct naar mijn schoonouders communiceren, waar alles in opslag is. Ja ja, ik had al onderzoek gedaan naar opslag, maar gezien de koper mijn meubilair overneemt waren het slechts een paar dozen en kleine bijzettafeltjes en daar is ruimte voor! Ideaal!

Let’s go bananas! Speciale dagen vragen om speciale sokken 🙂

Spik en span

Zondag staken we de handen uit de mouwen en trok ik mijn roze bananensokken aan om het huis nog een maal schoon te maken. Ik hoorde Jeroen zeggen dat bezemschoon voldoende is, maar dit hoort er wat ons betreft gewoon bij. Ik denk persoonlijk dat wij dit precies zo krijgen bij de oplevering van het nieuwe huis. De huidige bewoners zijn zo ontzettend schoon, dat scheelt een boel hoor!

Bezoek! Vrienden kwamen ook nog even afscheid nemen van het appartement en namen hun hondenkind ‘Meneertje Frans’ gezellig mee. De leukerd! <3

Binnen twee uurtjes waren we klaar met het huis. Mijn ouders hielpen gezellig mee en ook mijn “zusje” Saartje was van de partij. Die had het helemaal goed bekeken en genoot van de ruimte op het kleed.

Saartje ligt er lekker nonchalant bij na het verdedigen van het kleed tegen Meneertje Frans…

Een smaakvolle afsluiting

Zondagavond ben ik met Jeroen en mijn ouders uiteten geweest bij Little V, een van mijn favoriete eettentjes in Rotterdam. Tevens maak ik mijn ouders er ook altijd blij mee en als er twee mensen zijn die behoorlijk wat uurtjes gewerkt hebben aan mijn appartement dan zijn het die twee toppers 🙂

Jeroen, ook helemaal fan van de Vietnamese keuken, liet weten dat een zitting in de tuin best het ‘Little V sfeertje’ mocht hebben. Wat ben ik blij met deze man die dezelfde smaak (letterlijk!) deelt! En als kers op de spreekwoordelijke taart liepen we langs de Meent voor het dessert: een bolletje ijs bij de IJssalon. Heerlijk!

Ik gok dat we straks na het tekenen bij de notaris nog even pancakes gaan scoren bij By Jarmusch om het helemaal smaakvol af te sluiten 😉

Rotterdam, bedankt voor 9,5 mooie jaren!