Via social media werd ik door mijn medebloggers geattendeerd op de nieuwe kleur van het jaar 2017; Denim Drift. Niet heel verwonderlijk gezien het een blauwgrijze kleur is en ik bekend sta als “Mr. Blue” (en dat met een rode coupe, ja het kan allemaal!). Kortom, vandaag een plaatjesparade van deze fantastisch mooie kleur!

Het Flexa ColourLab heeft wederom de laatste sociale- en trendontwikkelingen in de wereld gesignaleerd en de bevindingen gebruikt om verschillende kleurpaletten te vormen die passen bij de manier van leven in 2017. Ik word altijd zo blij van deze thema’s omdat ze naadloos aansluiten op je goed voelen want dat doet kleur, in ieder geval wel bij mij! Dit jaar is het het hoofdthema: life in a new light, oftewel een nieuwe kijk op het leven.

Denim Drift: veelzijdig grijsblauw

cf17denimdrift_final_study025
cf17denimdrift_final_kitchen475
cf17denimdrift_final_livingroom277
cf17denimdrift_final_livingroom607

De blauwen zijn een verschil van dag en nacht. Van prachtige diepblauwen tot luchtige naturellen die elkaar niet alleen ondersteunen maar vooral versterken!

cf17denimdrift_kv4

Met Denim Drift als kleur van het jaar van 2017 ontstaat er een spectrum van blauwen die de sfeer in een kamer totaal kunnen veranderen. Het is een aangename, tijdloze en bovenal veelzijdige grijsblauw. Combineer Denim Drift met lichte kleurvarianten voor een fris en luchtige sfeer en met donkere kleuren voor een dramatische sfeer.

cf17denimdrift_colorpalette3

Mijn handen gaan jeuken van deze prachtige kleuren. Er zijn tenslotte nog 2 witte ruimtes in mijn huis 😉 Benieuwd naar de vier onderliggende thema’s die Denim Drift, sferen meegeeft en aansluit bij het hoofdthema? Je leest ze hier.

© Flexa