Huisje, boompje, beestje… als dierenliefhebbers willen we het beste voor ons trouwe huisdier. Aankomende vrijdag is het alweer 4 oktober, kortom dierendag! Tijd om je beestje eens extra aandacht te geven. Als interieurliefhebber zoek je naar hét perfecte meubel of de designermand voor je hond of kat maar ook andere dieren kunnen profiteren van design. Mijn eigen vis Ginger zwemt inmiddels enkele maanden in haar eigen vissenappartement, want ook ik wil iets ‘designy’ voor mijn bellenblazende huisdier. Benieuwd wat er allemaal op de markt is voor je huisdier? Bekijk mijn persoonlijk favoriete designmeubels…

[dropcap]V[/dropcap]rienden weten dat er al jaren een mopshond of Franse bulldog op mijn verlanglijstje staan – ik gooi ze nou eenmaal plat met filmpjes en foto’s – maar ondanks dat ik gek ben op mijn interieur, ben ik in beperkte mate thuis en dat vind ik persoonlijk zielig voor een hond. Wel heb het doel om ooit volledig thuis te werken. Maar dat is nog even dagdromen… Wel weet ik dat als mijn viervoeter mijn huis betreedt, er een designer meubel op hem/haar wacht… 🙂

Umbra_Visappartement_vogelcafe

Tavolato_petsMood

sweet-cake-bed

rondoStandPetInteriors-de

pEiDoggy-pEiPod

MEADOW_L-GREY_BANDIT

Cat-teepee-SUCKUK

BingBloqCat

BingBloqDog

PrroungeByKittyPod alabamaDogMansion

fishscape_fishbowl_aruliden_gessato_gselect

Designmeubels om jaloers op te worden 🙂

Fijne dierendag!