Het is dierendag en ondanks dat ik geen kwispelende viervoeter meer in huis heb, zijn er zat dieren in mijn omgeving waar ik gelukkig van word! Daarom besloot ik ze allemaal eens in het zonnetje te zetten op mijn blog en ook een aantal inspiratieblogs te delen die ik ooit schreef over en met dieren. Ook deel ik mijn meestgelezen blog met je die óók diergerelateerd is 😉

Hondenmens pur sang 🐶

Als er nu ruimte en tijd was voor een hond, dan had ik er al lang heen! Een trouwe viervoeter die net zo gelukkig is met je thuiskomst na 8 uur of 3 minuten. Ook Jeroen is een hondenmens! Hij heeft twee labradors gehad, waarvan er nog een schittert in het toilet met zijn grote roze tong in IXXI-vorm. Helaas zit een hond er op dit moment niet in qua tijd en zijn we het er over eens dat we die tijd wel moeten maken voor een hond.

Gelukkig mogen we regelmatig oppassen op Pip, een energieke boxer, hebben vrienden van ons een Franse Bulldog pup (Meneertje Frans, die zelf zijn eigen Instagram-kanaal heeft!) en hebben mijn ouders de altijd enthousiaste teckel Saartje en poezenbeest en diva; Ziva! O en vriendin en medestyliste Stefanie heeft Chef, een Shiba Inu.

Alle bevriende viervoeters verzamelen!

 

 

Inspiratieblogs voor en met dieren 🐈

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: mijn meestgelezen blog gaat over het doe-het-zelven van een kattenbakkast. Mijn ouders kregen een grumpy cat (Ziva) en het enige wat ik kon denken was: “waar laat je die kattenbak?”. Uiteraard schoot ik meteen in paniek om mijn interieur en zo’n lelijke bak met klapdeur die er vast niet in mijn favoriete kleur was, of van de hand van een Deense designer. Ik zocht op internet naar dé manier om deze weg te werken en ‘voila’; mijn meestgelezen blog was geschreven! Je leest het blog hier (excuses voor de opmaak van de pagina, dit artikel schreef ik in mijn blogger-beginjaren).

 

Ook schreef ik de volgende blogs:

Lunchen tussen de alpaca’s (dieren die niet iedereen thuis kan houden, maar Alpacake wel!)

Eindelijk een mopshond (mijn droom komt uit)

Knuffelende haasjes: Leo & Kate eat your heart out (voor Titanic-en-dierenfans)

Designmeubels voor dieren (ook heel belangrijk)

Eigenzinnige dierenmeubels (voor mensen met weinig tijd voor echte dieren)

Geef je interieur vleugels (voor wie wil fladderen)

 

 

Credits fantastische honden line-up (hoofdfoto) © Hannah Lim