‘Keigoed’ is deze prachtige DRIFT collectie van designer Fernando Mastrangelo. Het is een flauwe woordspeling maar ik kon het niet laten 😉 DRIFT is ontstaan uit cement en zand en telt enkele meubels en een spiegel. De combinatie van blauw gesteente, ruw en strak intrigeert me! Natuurlijk heb ik drang om alles van blauw te delen, maar het is vooral het gegoten geheel waarbij het lijkt alsof uit de natuur iets heel gestileerd ontstaat wat me interesseert.

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-15

Fernando Mastrangelo, de designer uit Brooklyn op zijn sofa van cement

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-4

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-5

Persoonlijk ben ik het meest gecharmeerd van de bijzettafel ‘Petra’ die oogt als een rotsblok, maar ook van de sofa waarbij de buitenkant ruw is en het zitvlak zacht met gecapitonneerd velours is. Ik was nog niet eerder op de hoogte van deze toffe designer, maar ga zijn werk nu in de gaten houden!

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-6

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-8

Wat een prachtige details heeft deze steengoede DRIFT collectie! De gradient van blauw is werkelijk een oogverblindend! Ik word niet alleen ontzettend blij van deze blauwe kleurschakering, maar het inspireert me! Ruw en gepolijst komen samen. drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-9

drift-furniture-collection-by-fernando-mastrangelo-10

© Fernando Mastrangelo