Tijdens gesprekken over hobbies weet ik altijd mensen te verbazen. Ik ben namelijk een fervent gamer en op de een of andere manier vallen mensen nog net niet van hun stoel als ik dat vertel. Tja, misschien val ik niet binnen het stereotype, maar het klopt toch echt! Ik moet er echter wel vrij voor nemen of tijd voor maken, want als ik eenmaal game is “nog maar één level” om 22.00 uur, gelijk aan 4 uur ’s nachts. Ik verdiep mijzelf graag in de hoofdpersoon die vaak strategisch is of… bijzonder. En met bijzonder doel ik op bijzondere krachten.

Mijn meest favoriete game heb ik nog niet gevonden, maar als het komt op bijzondere krachten en gamen dan deelt X-men de eerste plek met The Avengers. Het kleinste kamertje van mijn huis heeft een kleine referentie naar deze fantastische comic book reeks, maar die valt geheel in het niet bij dit Super hero appartement. Heerlijk zo’n industriële werkplek met Avenger-details. Zeker als ze zo subtiel verwerkt zijn. Kijk zelf maar!

Marvel-Apartment-6

Marvel-Apartment-5

Marvel-Apartment-4

Marvel-Apartment-3

Marvel-Apartment-2

Marvel-Apartment-8

Marvel-Apartment-9

O en wat vind je van de slaapkamer met het bolhoedje, de Eames Bird en de Rubik’s cube bijzettafel? Lekker speels toch!

I amaze a lot of people by telling I really really like to game. I got a PS3 and I’m a huge fan of strategy and adventure games. Especially when my character has super powers. Like X-men and The Avengers, damn… I wish there were more games like that! The smallest room of my house has a little tribute to my comic and game adoration, but that’s nothing comparing to this awesome super hero apartment with subtle but huge details. It’s like S.H.I.E.L.D. HQ (if you know what I mean). Great industrial working space where  Hulk and Captain America got your back. 

Image credits via