Ja! Het is me gelukt een bank te vinden die binnen mijn budget past, ontzettend robuust is en ook nog eens heerlijk zit! Dat het een compleet ander model is geworden zou je niks verbazen als je mijn vorige blogs gelezen hebt… Ik ben af en toe niet te volgen en dat weet ik, maar ik volg mijn gevoel en dat is zoals stromend water: het gaat waar het gaan kan.

Het voelt heerlijk om te weten dat ik volgend jaar kan chillen op mijn nieuwe stoere bank. En ik deel deze natuurlijk maar al te graag met je!

Lekker bankieren met Zenia

Nieuwebank-label1114-2

Dit is Zenia, mijn nieuwe 3-zitsbank die ik donderdag scoorde bij Profijt Meubel. Ik werd vandaag perfect geholpen door een enthousiaste spraakwaterval en dat heeft wederom de keuze voor deze winkel vereenvoudigd. Deze bank is robuust, en heeft een goed zitvlak. Door enkele acties moest ik toch even wat andere banken proberen maar die hadden een kort zitvlak en ik houd wel van lekker bankhangen. Dus ik koos voor deze bank en bleef binnen mijn budget. Joepie!

Lang van stof

De dame bij Profijt Meubel gaf me de stalen mee van onderstaande stoffen waardoor ik thuis nog eens kon matchen met mijn andere kleuren. Zo was ik enorm gecharmeerd van cognac (de middelste) maar werd het te oranje tegen mijn diepblauwe muur. En als er 1 kleur is die ik echt heeeeeel lelijk vind, is het oranje. Gelukkig had ik mezelf gelimiteerd tot 3 stoffen én was het gemakkelijk om de meest linkse stof te kiezen. Deze bruine kleur heeft een ruwere look die ik enorm waardeer. De soort stof zat ook op het showroommodel, dus dat was eenvoudig met inbeelden.

Nieuwebank-label1114-1

De overige stoffen voelde zachter aan en zijn microvezel, de middelste was tevens te stof die ik in gedachte had voor de Gulnare bank die ik in mijn vorige blog vermeldde. Dus de keuze was snel gemaakt, waarna een belletje volgde en ik de vlotte medewerkster weer aan de lijn kreeg en we de bestelling doornamen. Lang van stof, maar ach: daar houd ik wel van zolang je lekker doorbabbelt!

Ik kijk ondertussen verder naar een toffe passende poef en eventueel een mooie stoel die de ruimte weer wat breekt. Maar met bestellen wacht ik nog even tot de bank staat!