Bolia weet me iedere keer weer te inspireren. Zij brengen niet alleen een nieuwe collectie uit. Ze lanceren een nieuwe lifestyle die je eigen wil maken. Deze nieuwe collectie genaamd ‘invitation from nature’ is er een naar mijn hart.

Het Scandinavische merk flikt het wéér om me hebberig te maken naar alles wat ze te bieden hebben. Ik deel mijn favoriete beelden met je van deze collectie en hoop dat je er net zo blij en zen van wordt…

Oogstrelende natuur

De nieuwe collectie is helemaal afgestemd op lente. De kleuren waar we naar hebben verlangd; ontluikend groen en zinderende zonnestralen. Een collectie die ons uitnodigt om de buitenlucht in te gaan en sfeer van de natuur naar binnen te halen. Met uiteraard, wat je van Bolia kan verwachten: vakmanschap, duurzame materialen en maatwerk design.

De presentatie van deze collectie is weer oogstrelend, vind je niet? Natuurlijke lichte materialen gemixt met stoffen die refereren naar tinten in de natuur zoals mosgroen en kiezelgrijzen. Bolia kleed elke ruimte aan met Scandinavische eenvoud zoals alleen zij dat kunnen!

Benieuwd naar het geluid van de lente? Bolia nodigt talentvolle dj’s uit voor hun ‘Sofa Sessions’. En ik kan je vertellen: deze mix van DJ Eva Kold is er een om heerlijk op te ontspannen!

Fotografie credits © Bolia.com