Na een fantastische 90’s verjaardag samen met Denise en Bram, was het gisteren officieel mijn verjaardag. 28 jaar. Een jaar aan ervaringen erbij, een jaar dichterbij die gevreesde 30 jaar (bij eind twintigers, dat dan weer wel), maar ook een jaar dichterbij mezelf. Het klinkt wat zweverig, maar die retraite van dit jaar heeft veel teweeg gebracht. Veel moois. Een jaar vol zelfreflectie en groei, maar ook een jaar waarbij ik op interieur gebied veel geëxperimenteerd heb – met name op kleurgebied. Bijzonder hoe een smaak verandert.

Als ik zo terugkijk op het afgelopen jaar, kijk ik naar verbetering. Misschien komt die wijsheid dan toch met de jaren 😉 Helaas kan ik niks van mijn verlanglijstje van vorig jaar afstrepen, of delen met je. Maar ik kan wel mijn nieuwe lijstje met je delen op deze Fancy Friday – wensen genoeg! Eentje die qua budget makkelijker te verwezenlijken is en waarvan ik de producten wellicht sneller kan delen !

FancyFriday-28thWishlist

1. Hokkaido t-shirt by Cuckoos Nest  |  2. Cubebot by Areaware  |  3. Rabbit Piggy Bank by Pols Potten  |  4. Spicebomb by Viktor&Rolf

Spicebomb is mijn all-time-favorite! Deze kruidige geur draag ik graag. De laatste tijd ben ik aardig van de donkerblauwe shirts en deze met een botanisch dessin is toch wel erg gaaf en een tikkeltje vintage! De Rabbit spaarpot kan ik zeker wel gebruiken! Onder andere om deze producten van mijn wishlist af te strepen, maar ook bijvoorbeeld voor die nieuwe vloer waar ik het al jaren over heb. En ondanks dat ik inmiddels 28 jaar ben, vind ik speelgoed nog steeds gaaf. Deze Cubebot is zo flexibel dat ‘ie eenvoudig ergens anders kan ‘zitten’ of staan 🙂

Het mooie is dat ik al deze producten kan scoren in de winkel voor mijn interieurstyling praktijkopdracht, namelijk: De Bijenkorf. Kortom morgen toch even een kijkje nemen op de woonafdeling 🙂

Fijn weekend en tot volgende week!!

Yesterday I officially turned 28! After a 90’s birthday party in check, I celebrated yet another year quite cozy with my parents. Another year of experience and most off all: another year of self reflection. Last year I enjoyed some time off with myself. The retreat was a great experience and it taught me a lot about myself. It also was a year of experiments within my home. Especially with color. I love it! 

Unfortunately I didn’t checked anything of last years wish list, so I made a new one for this Fancy Friday which you can see above! I hope to share some of these items soon with you 🙂 Spicebomb by Viktor&Rolf is my personal favorite when it comes to fragrances! I also see a pattern in my last shopping spree: dark blue shirts. This shirt by Cuckoos Nest looks amazing with the vintage botanic print. I need a piggy bank, and why not choose one with a funny print like this one by Pols Potten. It would be great to have one to save money to buy all the things from this years wishlist, but also save money for some new flooring in my apartment. And last but not least: I might have turned 28, but when it comes to toys I’m quite the little kid from years ago (always cherish your inner child!). Cubebot is so flexible and funny that I can’t wait to shoot it in many still lifes 🙂 

I’m off to De Bijenkorf for my interior practice and I might even go past the living department for one of these… 

Have a great weekend and see you back next week!

Header image via vtwonen.nl