Fancy Friday: Cuddle Toys

Toen ik een jaar geleden Joke leerde kennen tijdens Meet The Blogger Amsterdam had ik nog nooit van haar site gehoord, maar geloof me je word er blij van! Met haar motto “You are never to old to cuddle”, verzamelt ze mooie en bijzondere knuffels voor alle leeftijden met oog voor originaliteit en goede arbeidsomstandigheden. De liefde voor knuffels en de creativiteit van Joke zijn ‘voelbaar’ op haar blog en zichtbaar op de webshop Knuffelsalacarte, waar haar knuffels tot leven lijken te komen 🙂

De laatste knuffel die ik vast had was mijn eigen Doda, gemaakt door vriendin en kunstenares Veerle Ritstier. De Doda is namelijk een verpersoonlijking van mijn karakter 🙂  Knuffels zijn eigenlijk altijd wel in de buurt geweest maar hebben nooit een prominente rol gehad in mijn woonkamer, geen idee waarom. Terwijl bij vrienden thuis knuffels wel hier en daar opduiken. Ik kan ik me nog mijn roze Pink Panther herinneren die ik overal heen sleurde toen ik een jaar of 4 was (waar die gebleven is?). Knuffels hebben een bijzondere plek bij ieder kind, maar ook zeker bij volwassenen… Misschien wordt het tijd voor een nieuwe knuffel. Al is het alleen voor mijn innerlijke kind!

Voor deze Fancy Friday selecteerde ik 6 knuffels van Knuffelsalacarte. Welke is jouw favoriet?

fancyFriday_cuddle

[ 1 ] Wolfie by Donna Wilson [ 2 ] J P (Jean Paul Gaultier) by My Name Is Simone [ 3 ] Fox by Maison Indigo [ 4 ] Balthazar by Luckyboysunday [ 5 ] Grizzly Bear by Lion Of Leisure [ 6 ] Cyril by Jellycat

Nieuwsgierig naar alle knuffels van Joke, bezoek haar webshop www.knuffelsalacarte.nl. Voor een dagelijkse knuffel ben je aan het juiste adres op haar blog.

Joke als je dit leest, dankjewel voor het speels maken van het web – ik ben fan!

One year ago I met the incredibly sweet and creative Joke at Meet The Blogger Amsterdam. Before the event I never heard about her or her web site, but believe me: it will make you happy! “You are never to old to cuddle” is her motto. Joke collects beautiful and unique cuddle toys for every age, from all over the world made on a fair way. You can spot her love for cuddle toys on her web shop and blog. She make the toys come alive! 

The last cuddle toy I held was my own Doda, made by friend and artist Veerle Ritstier. A Doda is a character doll which shows your inside on the outside. Cuddle toys have always been around but they never had a place in my living room. The reason? I really don’t know! At friends places I see some pop up but mine are stored (sorry!). There is one cuddle toy which is not hidden, I don’t know where he is. When I was four I had a Pink Panther which I took along with me everywhere I go. Cuddle toys have a special piece in everyone’s heart, whether your young or old. Like Joke says: “You are never to old to cuddle”. Maybe it’s time for a new cuddle toy, one to please my inner child! 

Wanna cuddle? Go to Knuffelsalacarte.nl

No Comments

Post a Comment

Reken maar uit! *