Fancy Friday: Round Mirrors

Als je haar maar goed zit! Sommige van mijn vrienden hebben ritualen voor de spiegel, ikzelf oefen slechts rare bekken of zorg voor de ‘i’ op mijn haarpuntjes 🙂 Project “Hal” is nog steeds in ontwikkeling maar nu één deel van de lambrisering geverfd en wel in de hal staat, het plaatje uit mijn hoofd vorm krijgt… beginnen mijn handen toch echt wel te jeuken! Ik kan niet wachten om alle decoratie een plek te geven, maar over de spiegel ben ik nog niet volledig uit.

Voor deze Fancy Friday heb ik mijn keuze gemaakt! Mocht het een ronde spiegel worden dan kies ik voor de Round Wall van Zuiver. De eikenhout look zorgt voor een mooi contrast met mijn Blueberry Dream muur. Hieronder de gehele selectie!

fancyFriday_RoundMirrors

1. Stockholm by IKEA |  2.  Strap by HAY  | 3. Round Wall by Zuiver |  4. Attractif by Dutchbone

Fijn weekend en tot volgende week!

Some of my friends have whole morning rituals in front of the mirror, while I just make funny faces and make sure my hair looks well styled. Project “Hallway” is still under construction but now that one piece of the paneling is finished and looks more and more like the little image I had in mind, I can’t stop myself ‘mind shopping’ for the decoration.

I still can’t make up my mind which round mirror will be the winner. But for this Fancy Friday I choose one particular. If it will be a round mirror, I’ll go for the Round Wall by Zuiver. The oak looks stunning against my Blueberry Dream wall! What’s your favorite round mirror of the selection above? 

Have a great weekend and see you back next week!

Main image via vtwonen.nl

No Comments

Post a Comment

Reken maar uit! *