Heb je een liefde voor design? Cancel dan je Valentijn-date (of neem je date mee) en bezoek Design Icons in Amsterdam! Vorig jaar kon ik er helaas niet bij zijn, maar nu gelukkig wel! Echt verliefd op vintage was ik nooit, maar ik bezoek regelmatig kringloopwinkels op zoek naar interieurschatten en word daar wel steeds blijer van! Ook zie ik regelmatig servies van ‘mijn oma’ opduiken in hippe shops. Servies die toch wel een bepaald karakter heeft verzameld over de jaren!
DesignIconsAmsterdam-1

Margriet van RetroStart lanceerde in 2013 Design Icons Amsterdam. De enige vintage designbeurs in Nederland en zelfs een van de grootste in Europa! En je hoeft er enkel voor naar onze hoofdstad! 60 vintagehandelaren verzamelen zich in de Kromhouthal en stallen Deense klassiekers uit zoals de bekende kuipstoelen van Eames, maar ook voor Dutch Design ben jij aan het goede adres. Iconen om verliefd op te worden of waar je misschien al jaren een crush op heb binnen handbereik!

tickets-designicons

Grijp ook je kans om het online winkelen even te laten voor wat het is en offline de klassiekers aan te raken, proef te zitten en misschien wel aan te schaffen?!  Ik ben er in ieder geval bij en ontzettend benieuwd wat voor moois ik tegen het lijf ga lopen 😉

DesignIconsAmsterdam-2

Kom ook 13 + 14 februari naar Design Icons in de Kromhouthal in Amsterdam, aan het IJ en koop je kaartjes op www.design-icons.nl!

Photo credits RetroStart