Naast olijfgroen en bruintinten voegt H&M Home blauwen toe aan de Mediterraanse collectie! Met deze nieuwe ‘midseason’ producten haal je invloeden van rondom de Middellandse Zee naar binnen – en naar buiten! Toen ik deze collectie spotte dacht ik meteen aan de nieuwe inrichten van mijn balkon. Ik ben al druk met inspiratie verzamelen voor de invulling van mijn balkon en pin er heftig op los 😉

De blauwe producten zijn inmiddels al verkrijgbaar en schitteren in een highlight van H&M Home, genaamd “Blue Desires“. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met deze collectie op het balkon, al moet ik nog wel het weer afwachten. Maar deze Marokkaanse invloeden en de Griekse kleurencombinatie geven mij wel het gevoel van ultiem relaxen en wegdromen.

HM-Home-midseason-bedroom15

HM-Home-midseason-textiles15

Mijn top 5 favorieten zie je hieronder!

HM-Home-midseason-picks

 1. Geweven plaid Woven plaid |  2. Betonnen kaars Concrete candleholder |  3. Katoenen vloerkleed Cotton rug  |  4. Gezandstraald glazen minivaasje Sandblasted little vase  |  5. Katoenen dekbedovertrek Cotton bedding

Ga je jezelf ook blauw shoppen bij H&M Home of ga je voor de bruintinten van de midseason collectie?

The ‘Home’ department by H&M adds some fresh blue vibes to their current Mediterranean collection. “Midseason” covers some exciting blue textiles for the inside and outside of your home! I’m sure gonna collect some of these blue products for my balcony to create a relaxed Moroccan/ Greek vibe! Are you feeling blue? Or are you more into the olive greens and browns? Midseason products are ready to shop in Holland!  

Image credits H&M Home