Yesterday I visited the Intratuin for some fresh new greens. I saw this awesome idea of mini terrariums in a magazine I wanted to work out. So I visited the huge green paradise and got me some new plants, cactuses and pots. I created two small little terrariums, landscapes with a mix of cactuses and some other plants. Just small pops of yellow and magenta. The lady at Intratuin asked me if it was a terrarium of only plants or whether I wanted to add animals… Well unfortunately I don’t own a snake or iguana or any animal related to cactus environments. Just joyful mini deserts for my home.

[dropcap]I[/dropcap]ntratuin is definitely on my list for my next ‘freshen up’ idea. Really like it there. They even potted my ‘Zamioculcas’ green leafed plants. Intratuin offers a lot besides plants, they have flowers, home decorating and everything you need to keep your garden inside and outside pretty! Also creating your own terrarium is really fun! I’m thinking about adding stones or small wood pieces. Cactuses are so different in shapes and sizes. Just be careful with the spines and keep tweezers short handed!  A fresh touch of nature!

Enjoy your weekend!

 

ATouchOfNature_yellowCactus

ATouchOfNature_yellowCactusFly

ATouchOfNature_Zamioculcas

ATouchOfNature_cactusTerrarium

Gisteren bezocht ik de Intratuin, na inspiratie die ik had opgedaan in een magazine. Een mini terrarium voor thuis met verschillende cactussen. Maar ook voor een mooie vetplant die mijn ouders vroegen thuis hadden, de Zamioculcas. Wat ik even vergeten was: potten! Gelukkig kan je voor alles bij Intratuin terecht en kocht ik 2 mat witte ronde potten. Dankzij de oppot service van Intratuin bespaarde ik tijd (en een rotzooitje in huis). Eenmaal thuis aangekomen ben ik aan de slag gegaan met de diverse soorten cactus en een soort ‘vliegenvanger’. Verdeeld over een transparante vaas en een witte schaal heb ik 2 ‘terrariums’ gecreëerd. Leuk om zelf te doen, maar… hou de pincet bij de hand! Die kleine stekeltjes prikken en blijven snel hangen in je vel!

Ik ga dit weekend eens genieten van mijn mini samengestelde natuur. Fijn weekend!

 

All photos by LABEL1114