Persoonlijk houd ik wel van die ruwe masculine en bovenal donkere appartementen voor vrijgezellen, ook wel bekend als ‘bachelor pads’, maar ik laat me ook graag verrassen! Zo werd ik blij verrast door dit moderne mannenappartement waarbij de nadruk ligt op Scandinavisch design met hier en daar een Mediterraanse touch. Geen industriële accenten, maar licht, chique en eenvoudig. De meubels zijn donker, de muren wit en woondecoratie minimaal gekleurd.

Modular-couch-and-vintage-bar-cart-in-the-living-space

Stackable-dining-table-chairs-offer-a-versatile-decorating-arrangement-inside-the-apartment

Kitchen-in-white-with-tiled-backdrop-and-a-lovely-island

Het moet toch niet gekker worden! Stiekem word ik erg blij van dit bachelor pad, want ook mijn appartement wordt niet gedomineerd door donkere kleuren en heeft Scandinavische accenten. En ondanks dat het redelijk elegant is ingericht, oogt het niet vrouwelijk. In de woonkamer draagt de stoere bank en de kleine hoeveelheid woondecoratie hier aan bij en in de overige kamers mannelijke blikvangers zoals een surfboard. Ik wil niet generaliseren, maar in de vrouwelijke appartementen die ik tot nu toe gezien heb zie je dit soort ‘accessoires’ niet.

Smart-bedroom-with-a-Scandinavian-style

Bicycle-used-as-a-decorative-piece-inside-the-bachelor-pad

Rooftop-hangout-of-the-bachelor-pad-in-the-Mission-District-San-Francisco

En niet te vergeten een heerlijk minimaal dakterras met een maximaal uitzicht over San Francisco! Zouden ze ook AirBnB’en? 🙂

© Aubrie Pick