Ik zou er bijna een profiel voor willen aanmaken op een datingsite voor meubels. Marktplaats bijvoorbeeld, maar daar ben ik misschien te ‘snob’ voor. Ja laten we eerlijk zijn: ik bezoek liever een toffe interieurwinkel om het exemplaar meteen proef te zitten, of een hippe webshop waar ik door meerdere foto’s kan bladeren.

Toen ik mijn hoekbank de deur wees en mij nieuwe bank een plek gaf, wist ik dat ik een plek of 2 ging missen. De hoekbank, die overigens meer diende als een chaise longue voor me, myself and I, telde toch 2 extra zitplekken. En naast lang natafelen, houd ik ervan om gezellig op de bank neer te ploffen. Ik heb ook nagedacht over een stoel, zelfs twee, maar dat maakt mijn kamer optisch kleiner en daar zit ik niet op te wachten, want ik baad echt in ruimte nu!

hocker-gezocht-voor-lekker-plekje

Zoals op iedere datingsite heb ik natuurlijk enkele voorkeuren, namelijk: 70 x 90. Ook zijn poten een vereisten, dat houdt het allemaal een stuk luchtiger. Qua kleur twijfel ik nog heel erg! Ik heb hieronder enkele van mijn favorieten toegevoegd, maar het zou ook zo maar blauw kunnen worden. Bruin vind ik het ‘gevaarlijkst’ in combinatie met mijn taupe kleurige bank, maar is nog wel optioneel omdat ‘ie best een eind ervan af staat.

Waar de hocker op mag lijken

hocker-opgestapeld

Gele en groen hocker zijn van Zitmaxx, bruine hocker is van BePureHome

Mijn zoektocht naar de ideale hocker gaat nog even door! Ik ga je zeker wel op de hoogte houden en kan niet wachten om die gele en groene binnenkort in het echt te gaan bewonderen. Ik ben eens eerder bij Zitmaxx geweest en de mogelijkheden zijn oneindig qua stofsoorten en kleuren, dus het kan zomaar een hele dag worden. Soort uitje naar IKEA, maar dan anders 😉