Mensen willen nog weleens omvallen als ik een nieuwe kleurfavoriet heb die verre van blauw is. Zoals bordeauxrood bijvoorbeeld. De kleur rood zal je me niet snel zien dragen, hoewel ik op het moment van tikken toch echt rode sneakers aan heb… Bordeaux is momenteel een van de kleuren waar ik ontzettend blij van wordt, vandaar een moodboard!

Een boudoir sfeertje

Op de een of andere manier geeft bordeaux mij een knus en donker boudoir sfeertje, waar bijvoorbeeld mijn Fringe lamp van Zuiver prachtig bij past en niet te vergeten: ergens een print van De Heem. O en als ik dan toch bezig ben, een bank van velours, ergens een foute pouf en gouden kandelaars. Op Fonq spotte ik dit sfeertje al eerder als de woontrend ‘luxury eclectic‘. Een stijl die ik bijzonder goed kan waarderen!

Drinkt soepel weg

Als fervent wijndrinker zie ik deze kleur als een goed glas rode wijn. Voor bij het eten of gewoon op een borrel. Fruitig met kruidige afdronk. Doe mij maar een glas van deze Bordeaux!

een-glas-bordeaux

1 | 2 | kussen3 | 4 | 5

 

Eerder deelde ik extravert zwart,  stoer oranje, zonnig geel, op een roze wolk, natuurlijk groen en een inspirerende Blauwe Maandag.