Het is vandaag weer die beroemde ‘blue Monday’. Ondanks dat ik er normaliter niet om geef, had ik er vandaag wel een beetje last van. Vandaag om 4:04 uur schrok ik wakker door een buurtbewoner die een uitvoerig luid gesprek ging voeren met iemand – ik gok – aan de andere kant van de wereld. Hele gesprekken. Ik wilde er mijn bed voor uit, maar ook weer niet want: -3 celsius! Gelukkig duurde het gesprek niet lang, maar omdat mijn wekker slechts 1,5 uur later stond, sliep ik daarna heel vast waardoor ik door mijn huidige wekker heen sliep. Afijn, blauwe maandag dus.

Gouden tijd(en)

Afgelopen weekend was iets zonniger gekleurd. Optimistisch en vrolijk goud en geel. Het was een heel trendkleur-gevoelig weekend (oker goud is dé trendkleur van 2016). Vrijdag om 10 uur stond mijn nieuwste freelance klant op de stoep (met appelflappen!). Momenteel werk ik druk aan de website voor haar relatiebemiddelingsconcept. Het logo is al klaar en vind je hier(!). Een gouden vrijdag, waarna ik de (gele) trein nam richting Dordrecht voor een drankje met een studiegenootje.

label1114-coffeelicious

Latte macchiato bij Coffeelicious  

We kwamen tot de conclusie dat het alweer 5 jaar(!) geleden was sinds ons laatste gesprek. En dat was eigenlijk te lang. Soms moet zo’n gesprek plaatsvinden om vervolgens weer beetje in contact te komen. Het was leuk, inspirerend en ik leerde Dordrecht weer een beetje kennen 🙂 De interieurzaakjes zijn er een beetje bij ingeschoten, oftewel: redenen zat om binnenkort weer af te spreken!

En dan blijf ik sowieso weer tot het donker is, want Dordrecht in het donker is stiekem nog mooier 😉

label1114-dordrecht

Dordrecht bij nacht.. prachtig!

Op zoek naar de juiste bank

Gisteren bezocht ik Woonboulevard Breda met mijn beste vriend die mijn hulp vroeg bij het kiezen van de juiste bank(kleur). Hij had zijn zinnen al gezet op een bijzondere bank, maar qua kleur vond ‘ie het erg lastig. Ik ben nog net niet achterover geslagen van de keuzes, waar ook deze stoel optioneel was. De combinatie geel is gedurfd, maar liet zich helaas niet combineren met de kleur van de camelstof van de gekozen bank. label1114-gelestoel

Gelukkig kan je bij Trendhopper uit 100 kleuren textiel kiezen, en hebben we uiteindelijk gekozen voor een groen gemêleerde stof die zich heel goed laat combineren met camel en de dadelachtige kleur bruin van de nieuwe muur.  label1114-kleurcombi-bram

Dat was mijn weekendje eigenlijk wel weer! Zo mogen er wel meer volgen! Het blijft heerlijk om inspirerend bezig te zijn, inspirerende mensen te spreken en om interieurwinkels door te struinen, combineren, stylen en ontdekken!

Proost op een nieuwe week!