De beste en groenste wensen voor het komende jaren. ‘Groenste wensen’ klinkt misschien als iets van een tuincentrum, maar ik vond het wel passend bij het moodboard van vandaag! Het is alweer de tweede dag van 2018 en ik dacht ‘hoe beter te beginnen dan groen?!’. Ik ben gek op groen in de vorm van planten, groenten en het gevoel wat groen geeft. Groen staat voor mij voor gezond, positief en vernieuwend. En daar wil ik 2018 op label eleven fourteen mee aftrappen! Groennnnnn!

Groene inspiratie

Naast blauw heb ik ook een liefde voor, je raadt het al: groen! Naast mijn plantenverslaving, ben ik toch ook enorm gecharmeerd van deze kleur op de muur. Ik twijfel nog heel erg of ik mijn blauwe woonkamermuur ga vervangen door groen. Het liefst dan een kleur groen die zich goed laat combineren met mijn groene planten, een donkergroen gok ik. Ik baal wel een beetje van mijn granolmuren, want als ze gestuukt waren, had ik graag het botanische behang van By Lemon erop gezet (zie linksonder in het moodboard). Eerst maar eens wachten op mijn nieuwe bank (die aanstaande vrijdag komt!).

label-elevenfourteen-moodboard-jan2018-2

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Groene lifestyle

Behalve groen in mijn interieur heb ik het voornemen mijn lifestyle weer wat te vergroenen. Dat wil zeggen, dat ik weer meer salades wil gaan eten en meer recepten uit The Green Kitchen wil proberen. Ook wil ik weer wat groene smoothies introduceren en groene snacks tussendoor nuttigen. Het is niet de bedoeling dat ik Hulk-achtige kenmerken ga vertonen, maar een fit lijf is wel een van mijn doelen voor 2018. Vriendin Marloes liet ook al weten dat we nu toch ein-de-lijk eens die doelen moeten gaan behalen die we al jaren maken.

Gaan met die banaan!

Een lekker motto. Dit jaar wil ik meer doen wat ik denk. Dat klinkt behoorlijk impulsief en is het misschien ook, maar ik vind het wel een lekker motto. Meer ondernemen en natuurlijk meer bloggen. Al is het maar zoiets simpels als een mok!

 

Meer groen op label eleven fourteen »
Eerder deelde ik ook al een ‘natuurlijk’ groen moodboard en natuurlijk deel ik graag mijn liefde voor groen in huis!