Op het werk leerde ik Lenneke kennen. Het klikte eigenlijk meteen en waarom? Omdat we beiden in beelden denken, elkaar in onze functie aanvullen en een handjevol humor delen. Lenneke (Lenn) is Content & Social Marketeer en samen vullen we de social media kanalen in, delen we inspiratie en informatie met onze doelgroep middels nieuwsbrieven en zijn we op de marketingafdeling elkaars ‘evil twin’. We versterken elkaar intens en door het gedeelde enthousiasme pakken we met een energieke drive projecten op.

Door:denkertjes
We hebben inmiddels één idee uit die miljoenen-massa omgezet in actie! Door:denkertjes it is. Een lekker dubbelzinnige (en ook onzinnige) samenwerking waarin onze passie voor woord en beeld samenkomt. En de samenwerking is een sport op zich: de lachspieren worden intens getraind 😉

samenop1lijn

“Wat is het toch fijn, zo samen op één lijn.”

Blogger met een ongezouten mening
Lenn is naast ‘Dictee-ambassadrice’, ‘Restaurantmenu- en Supermarktcorrigeur’ en ‘Beroepsgek’ ook blogger. Met Freelennse deelt ze haar dagelijkse gedachten, ervaringen maar ook serieuze boekrecensies. Sinds kort is ze ook mijn bibliotheek 🙂

Ik kan boeken vullen over deze niet-gediagnostiseerde ADHD’er, altijd ‘hoi’ zeggende vriendin en collega, maar dit moest enkel een korte (!) introductie blijven…

Zoals altijd ben ik enorm benieuwd hoe nieuwe vrienden wonen en wat hun stijl is omdat interieurs – hoe cliché – een weerspiegeling zijn van je persoonlijkheid. Voorlopig woont ze nog bij haar ouders, maar uiteraard heeft ze een idee over haar droomhuis…

Het Freelennse Huis

“Ik kan niet wachten tot ik een echt eigen plekje heb dat ik ook helemaal zelf in kan richten. Het zal nogal een klus worden, aangezien het in mijn hoofd altijd chaos is. In mijn toekomstige paleisje zal dit ook niet anders zijn. Maar goed, eerst moet ik nog een crib zien te vinden… Tot die tijd vermaak ik me prima met het opdoen van inspiratie en fantaseren over hoe mijn huis eruit komt te zien. Hieronder het moodboard van mijn droomhuis”.

Freelennse-dream-property

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Typisch Lenn: Typemachines, lelijk behang gecombineerd met Flexa Creations Rasberry Swirl & Cafe Latte voor de muren, een kleedkamer en een georganiseerd bureau.

Twee belangrijke elementen die zeker niet mogen ontbreken zijn:

Camera’s: tja, als je net als ik houdt van fotograferen, moet je natuurlijk ook camera’s in huis hebben! Met mijn 7 camera’s ben ik inmiddels aardig op weg voor een vitrinekast vol. Love those things!

Boeken: schrijf ik niet, dan lees ik wel. En boeken hóren dan ook gewoon in mijn interieur. Het liefst in een hoge boekenkast met een flinke ladder 🙂

Johan: “Een persoonlijk en authentiek interieur met hier en daar georganiseerde chaos . Ik ben enorm benieuwd naar de realisatie van Lenns moodboard en hopelijk kan ik die in de toekomst samen met haar vastleggen op foto!”.

PS: Deze tekst is gecontroleerd en gecorrigeerd door mevrouw Freelennse herself 😉