…mijn Monstera plant inmiddels wel. Afgelopen weekend ging er ein-de-lijk een blad open MET gaten. Je snapt wel dat ik me een trotse #plantdad voel! Dat geluk wilde ik als Urban Jungle Blogger uiteraard met je delen mét een mooie foto van deze groene mijlpaal!

In juni was deze monsterplant nog niet zo onder de indruk van haar kwaliteiten. Ik kocht de plant ook met slechts 1 gatenblad, hopen dat deze me later veel meer gaten ging geven. Dat klinkt wat raar, maar als je bekend staat om een ‘gatenplant’ en geen gaten heb… dat is een beetje zoals een roodharige zonder sproeten 😉

Anyways, ik heb wel sproeten en mijn Monstera heeft inmiddels gaten. Het heeft slechts 4 maanden geduurd. Eerder gaf ze een niet volledig gaten blad (ook op onderstaande foto).

monstera-in-de-gaten

Mijn eerste officiële Monsterablad. Is het geen wonder! Ik word dus blij van dit soort eenvoudige kleine geluksmomentjes. Een teken dat mijn groene vingers het nog doen, ik me officieel nog een Urban Jungle Blogger mag noemen en ik niet zo’n ‘groentje’ (flauw) meer ben als het gaat om nieuwe planten houden!

Hoe doet jouw Monstera Deliciosa het?