Die seizoenen vliegen voorbij hé. Het is voor mijn gevoel al enorm lang zomer. Al heeft de hoeveelheid zon al aardig wat bladeren laten verdorren waardoor het af en toe enigszins herfst lijkt. Een ding is zeker: mijn herfst in huis haal ik bij de H&M Home! Want, zoals je het al kon lezen, kleurt de herfst blauw bij H&M Home dit najaar!

Niet helemaal blauw. Ook een beetje rood. Eigenlijk heel primair en eenvoudig, maar daar ben ik groot fan van! Nog iets waar ik ontzettend blij van word: de beelden van de collectie. Ik zou het liefst vandaag nog in dit appartement willen intrekken. Een hoog plafond, enorme ramen en minimale accenten. Je spot in dit appartement niet alleen de nieuwe herfstcollectie, maar ook H&M Home meubels en lampen – waar ik eerder een blog over schreef.

hm-home-autumn18-01

hm-home-autumn18-02

hm-home-autumn18-03

Op de plank spot je het nieuwste servies van H&M Home in rood, wit, zwart en petrol. Ze hebben een eenvoudige stijl en de soepkommen doen retro aan. De lamp boven het eiland is ook uit hun eigen collectie, evenals de glazen op tafel en de snijplanken op het aanrecht. H&M biedt inmiddels een totaalassortiment aan voor thuis.

hm-home-autumn18-04

hm-home-autumn18-05

hm-home-autumn18-06

 

Mijn 5 favorieten uit deze herfstcollectie

Natuurlijk heb ik altijd persoonlijke favorieten in een collectie. Ik vind het ‘good night mr right’ kussen enorm geinig! Er is overigens ook een ‘mrs right’ – uiteraard! En ik ben immers een groot fan van blauw, dus ik werd direct enthousiast van de petroltinten in de nieuwe collectie. Het geweven kussens is zo ontzettend eenvoudig, maar toch tegelijkertijd modern en klassiek. En de handdoek met de ‘zwembad-tegels’ – geniaal! Ja ik word blij van deze 5 items!

 

hm-home-autumn-favs18

— blauw douchelaken € 17,99 • porseleinen bord € 3,99 • zwart vloerkleed € 19,99 • kussen ‘good night mr right‘ € 9,99 • blauw geweven kussenhoes € 4,99 —

Ben jij ook fan? Dan heb ik leuk nieuws voor je: deze nieuwe herfstcollectie is al verkrijgbaar in de winkels en online! Is dat even boffen 🙂

 

Fotografie © H&M