Vanaf augustus kun je je hart weer ophalen met nieuwe designproducten van IKEA. Van retro vloerkleden tot knusse decoratie en stijlvol opbergen tot subtiele verlichting. Met het gemis aan zonnestralen buiten lijkt het al bijna najaar te worden!

Geloof me, ik ben gek op zon, maar ben ook wel echt fan van de herfstmaanden; lekker wegkruipen onder een plaid op de bank… je kent het wel. Met deze nieuwe designs van IKEA komt dat helemaal goed.

Vloerkleden geïnspireerd op de jaren ’50 en ’60

Ikea-herfst-LOBBAK_ROSKILDE_kleed

Comfort en warme voeten haal je deze herfst in huis met de vloerkleden LOBBÄK en ROSKILDE. Mijn persoonlijke favoriete product is toch wel het ROSKILDE kleed, met blokken geïnspireerd op kunst en architectuur uit de jaren ’50 en ’60! Het is de blauwe kleurencombinatie die een grote rol speelt, maar ook het prachtige beeld die er bij past. De Scandinavische vloerkleden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten!

Salontafel én opberger in één

Ikea-herfst-VISTBRO_opbergtafel

Je zag ‘m op de vorige foto al links staan, de opvallende KVISTBRO opbergtafel die een slimme combi is van een salontafel en opberger. Een stalen mand met een designuitstraling die ruimte biedt voor dat heerlijke plaid voor op de bank.

Maak van iets simpels iets bijzonders

Ikea-herfst-HARLIGA_stolp

Stolpen zijn hip! Je kan er een tal van objecten onder plaatsen en van iets heel onschuldigs en simpels iets heel bijzonders te maken! Voorheen nog niet bij IKEA te verkrijgen, maar vanaf augustus scoor je eenvoudig de HÄRLIGA stolp. Laat je stolp vergezellen met de bosdieren van de RÖRD decoratieset. Een konijn, beer en eekhoorn maken dat herfstgevoel helemaal af 🙂

Ikea-herfst-Deco-HARLIGA_stolp

Zon weg, spot aan!

Ikea-herfst-VARV_klemspot

De VARV klemspot is lief en subtiel als je het mij vraagt! De perfecte kleine leeslamp in koper, zilver of wit die je tevens kan dimmen. Sfeerverlichting en leeslamp in één.. ja IKEA heeft het begrepen dat combinaties met keuzemogelijkheden ons blij maken! VARV klem je stijlvol en eenvoudig aan bijvoorbeeld het hoofdeind van je bed. Ook is VARV led-verlichting, dus energiebesparend – ook mooi meegenomen!

Sla jij in augustus je slag met de nieuwe designs van IKEA?

© IKEA