Een van mijn favoriete woonwinkels is toch wel H&M Home. Ik shop er eigenlijk nooit meer kleding, maar bezoek regelmatig de H&M Home afdeling. Ook Jeroen is inmiddels groot fan en scoorde er laatst nog tropische kussenhoezen! Door de jaren heen heb ik er aardig wat geshopt, het is dan ook gevaarlijk om de Koopgoot te passeren zonder de winkel in te lopen…

Nieuwsgierig naar wat ik er zoal kocht? Ik gebruik niet voor niks tags, dus check zeker mijn H&M-tag 😉 O, en natuurlijk deel ik hieronder de primeur!

Nieuwe collectie H&M Home is spot on!

Maar… ik heb een primeurtje voor je met beeld van de nieuwe collectie van meubels. Meubels? Dat klopt; H&M Home komt nu ook met tafels en kasten waar je al je favoriete woondecoratie op kwijt kan en kan uitlichten met de nieuwe lampencollectie. Dit is wat H&M er zelf over te zeggen heeft:

“H&M HOME is thrilled to announce the extension of their product range with a fashionable selection of furniture, such as small tables, shelving, stools, mirrors, pendant lights and lamps. The new collection features a diversity of styles and materials – from modern lines in powder-coated steel and marble to natural, organic shapes using wood and straw – with long-lasting design and versatility at its core.”

HM-Home-July18-3

HM-Home-July18-1

HM-Home-July18-4

HM-Home-July18-2

Deze lamp is een van mijn favorieten! 

De collectie schijnt eind deze maand, begin augustus online te verkrijgen zijn.
Ik houd jullie op de hoogte!

Fotografie © H&M