Vroeger deed al die sportkleding me niet zoveel, maar zoiets verandert als je wat actiever wordt. Momenteel doe ik crossfit en loop ik een paar keer in de week hard. Dinsdag haalde ik zelfs mijn persoonlijke doel: 5km! Die bewuste avond liep ik hard in het zwart en kwam zoveel anderen tegen die net zo fanatiek door de regen liepen , enkel iets stijlvoller en functioneler.

Mijn coach (een goede vriendin) had me ook al een hardloopbroek aangeraden en reflectoren maar ik had er nog niet helemaal bij stilgestaan maar met deze collectie van H&M wordt het wel heel makkelijk gemaakt! Die hardloopbroek en shirts zijn stoer en gemaakt van sneldrogende materialen – dat moet je hebben! Ik heb welgeteld 2 shirts voor het sporten nu, maar dat voldoet niet. Tijd om een bezoek te brengen aan H&M! De H&M sportswear collectie is – zoals ze zelf zeggen – ergonomisch en comfortabel. Hebben dus!

HMsportswear-men16-2

Ren je mee naar de winkel om een goede sportoutfit te scoren? Iets met goede voornemens 😉

HMsportswear-men16-1

Deze 4 producten zijn persoonlijk mijn favorieten en hoop ik zo snel mogelijk te scoren! De hardloopbroek om te combineren met een korte broek voor het hardlopen, het shirt om te shinen tijdens het lopen of tijdens het knallen bij crossfit. Het reflectoren-vest voor hardlopen in de avond en de bidon om een vaste waterfles te hebben (en omdat ie blauw is uiteraard!).

HMsportswear16-selectie

Ook voor dames is de H&M Sportswear collectie een aanrader vol felle kleuren en toffe prints.
Ready… set…score!

Photo credits by H&M