Vrijdag besloot ik een les Hot Hatha te volgen bij Yogaground om half 8. Als in 7.30 uur. Dat was heel vroeg maar tegelijkertijd ook heel lekker, want het was buiten slechts 1 graden en in de yogaruimte 38 graden. Soort minivakantie op loopafstand. Aanrader!

Het was een goed begin van mijn vrije vrijdag. Om 11 uur had een koffiedate met vriendin Marte, die uitweidde tot lunch. Dat deed ik allemaal bij Pierre, een van mijn favoriete koffie- en lunchspots in de Pannekoekenstraat in Rotterdam. Zoals de naam al doet vermoeden is het interieur een tikkeltje Frans met hippe bistrostoeltjes, een toffe tegelvloer en fijne sfeerverlichting. Normaal zijn gerbera’s niet zo mijn ding, maar hier moest ik wel een foto van maken! Perfectie in een tonic-flesje 🙂

120118-label1114-pierre

Enfin, na de lunch pakte ik nog een kappertje en zette daarna koers naar ‘Oeteldonk’.

#carnaval #oeteldonk #heelveelbier

120118-label1114-carnavalspottings

Gespot tijdens mijn treinreis

Huismussen en koken

Nope, geen carnaval voor mij en Jeroen, gewoon een lekker weekendje huismussen. Zijn we beide gek op! We maakten eerst zijn neefje blij met een tas vol Feyenoord (“hand in hand”) en plofte daarna neer op de bank.

Ook maakten we een stamppot van andijvie met spekjes van de vegetarische slager, vega groenteballetjes, puntpaprika en aardappelpuree. Lekker simpel en vooral smullen!

120118-label1114-natuurshot-kleur

Zondag werd ik helaas verkouden wakker! We kozen voor een rustig ontbijt en wandelden (8.000+ stappen) naar de bouwmarkt om daar lekker burgerlijk een kijkje te nemen. De Karwei was zo’n beetje als enige open, naast de Turkse supermarkt, in Den Bosch. Het doel: laten inspireren door kleuren.

120118-label1114-karwei

Ik heb tot nu toe Denim van Karwei zelf als favoriet. Ik heb al een blauwe kleur op de muur, maar neig al een tijdje naar vergrijsd blauw!

Hangen en schoolpleinconflicten

Verder bestond de dag uit hangen op de bank en zo nu en dan even tukken. Want: die verkoudheid kwam wel binnen! Ook kookten we een van onze favoriete gerechten en keken uiteraard naar de Luizenmoeder om het burgerlijke cirkeltje rond te maken 😉