Vrijdag 31 maart nam ik de trein naar Nijmegen om de opening bij te wonen van C-More Concept Store, een initiatief van Iris Havekes en Ynske Kuurstra. Iris leerde ik kennen op woonbeurzen en blogevenementen. Inspirerend, direct, gezellig, om maar een paar mooie eigenschappen te noemen. Toen ze me vertelde dat ze een concept store ging openen wist ik meteen dat het ontzettend tof zou worden want deze vrouw heeft veel in haar mars! Naast eigenaresse en blogger is ze namelijk ook interior designer en trend forecaster – personen zoals Iris inspireren me!

Inspirerende pop-up locatie

Om alvast zonder enige afleiding rond te neuzen besloot ik iets eerder aanwezig te zijn. Wat heerlijk is het toch om alles goed te bekijken op een eigen tempo! Het mooie van de store is toch wel het loftgevoel als je het mij vraagt! Aan industriële accenten geen gebrek, er moest behoorlijk wat gebouwd worden laat Iris me weten. C-more Concept Store is onderdeel van het Honigcomplex (geen soep gezien!) en omgeven door inspirerende ondernemingen en vooral veel creativiteit! Het is een – zoals ze dat tijdens de opening verwoordde – pop-up plek voor de concept store van Iris en Ynske. Maar ik heb mij laten vertellen dat zij er voorlopig blijven zitten!

c-more-conceptstore-label1114-0 c-more-conceptstore-label1114-1 c-more-conceptstore-label1114-2

c-more-conceptstore-label1114-10

Bij het inrichten van het pand is er rekening gehouden met flexibiliteit, daardoor is alles eenvoudig te verplaatsen – zelfs de keuken is verrijdbaar!

c-more-conceptstore-label1114-11

De mooie groene kleur op de muur is ‘card room green’ van Farrow & Ball

Meer dan 60 designers

Het aanbod van de store reuze! Dat klinkt wellicht heel cliché, maar het aanbod is divers maar past wel goed bij elkaar. Iris en Ynske verkopen een lifestyle. Het ene deel is ingericht als loft afgezet met industriële deuren van metaal en glas en het andere deel is voorzien van tafels met een breed aanbod van woonaccessoires en zelfs boeken!

c-more-conceptstore-label1114-3 c-more-conceptstore-label1114-9 c-more-conceptstore-label1114-6

Je kan het werk van meer dan 60 designers bewonderen en kopen! Sommige van de creaties worden in de ateliers achter de store gemaakt, zoals bijvoorbeeld bij Smeltkroes om de hoek.

c-more-conceptstore-label1114-5

Hoe tof is deze ‘golden shower’ van Jee-O!! Man, do I love design 😉

c-more-conceptstore-label1114-4

Theedoek van ‘Toffe Stoffen’ met een grafische zonwering print. En de naam alleen al – leuk!

c-more-conceptstore-label1114-7

Deens design kan natuurlijk niet ontbreken. Eenvoudig en functioneel

Mocht je in de buurt zijn van, of zelfs in, Nijmegen bezoek dan zeker het Honigcomplex en bezoek de toffe en inspirerende C-More Concept Store!

C-More-Concept-Store-patrick-interiorator

Gefeliciteerd met de officiële opening dames!  – foto via Patrick Kooiman, Interiorator

Bedankt voor de gastvrijheid en de inspirerende babbels Iris! Ik wens jou en Ynske veel plezier met de store en kom graag nog eens langs!

 

© Fotografie Johan Hazenbroek