Afgelopen weekend bezocht ik KEET! Weken had ik de winkelruimte gepasseerd en naar binnen gegluurd. Het oude industriële pand is gevestigd op de Oppert, een zijstraat van de populaire Meent in Rotterdam. Schuin erboven woont een vriendin dus de straat is geen onbekend terrein voor me. Het bijna onbetaalbare design van Christian Ouwens heeft plaatsgemaakt voor KEET met betaalbaar design van meerdere designer labels in de categorieën lifestyle, food en interieur. Yay!

KEET biedt webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform (pop-up concept).

“We leggen als het ware een brug tussen de webwinkels en de stenen winkels”

…aldus het team. Terwijl ik binnenloop voelt het meteen goed: vriendelijk personeel, groen, veel licht en prachtige producten. Je weet niet waar je moet kijken. Het is gestyled, minimalistisch met een vleugje groen/grijze op de muur en een verwelkomende lichtbox!

Label1114-KEET-Rotterdam-4

Label1114-KEET-Rotterdam-3

Inmiddels telt de store 22 merken. Sommige labels kende ik nog niet, zoals DIST met vele Tillandsia creaties.

Label1114-KEET-Rotterdam-2

Label1114-KEET-Rotterdam-6

Label1114-KEET-Rotterdam-5

Label1114-KEET-Rotterdam-1

Terwijl ik afreken spot ik deze leuke tekst – it’s all about the details! Mijn aankoop schittert inmiddels op mijn nachtkastje. Deze prachtige koeienhoorn oogt ruw en mooi in combinatie met mijn Tillandsia.

label1114-KEET-hoorn

Benieuwd naar alle designers, de store of bijvoorbeeld een hap ‘Humour Us’? Bezoek KEET Rotterdam!

Oppert 2a, Rotterdam (centrum, zijstraat bekende Meent)
of online op www.keetrotterdam.nl.

Photography by Johan Hazenbroek, label1114

Ben je een ondernemer/ webshop eigenaar? De prijzen om deel te nemen aan het pop-up concept zijn aantrekkelijk! Een plank kost €100 per maand, een rollende tafel €200 p.m. en een de kast (links) €250 p.m. En een mooi extraatje: naast winkelruimte bieden ze ruimte om te (flex) werken en om te genieten van een hapje en een drankje!