Het Poolse architectenbureau Cuns besloot oude schuren te transformeren in een prachtige loft in de stad Poznan in Polen. Een geslaagd project als je het mij vraagt! De eigenaar? Een jonge creatieve online professional met een hunkering naar eigentijds en open.

Zijn wens kwam in vervulling. De architecten hebben oude elementen zoals houten vloeren, balken en de bakstenen muren behouden voor een authentieke en industriële robuuste uitstraling waarbij oud en nieuw elkaar ontmoeten. Het loft heeft eigenlijk alle ingrediënten zoals we die van een loft in New York gewend zijn.

CUNS-High-5-foto-1

CUNS-High-5-foto-2

Als ik kon kiezen zou ik zo intrekken in dit industriële loft! Niet alleen het frame is prachtig, ook het interieur is goed uitgekozen. Een fijne bank om op neer te ploffen, een industriële salontafel van een pallet en bijzondere verlichting!

CUNS-High-5-foto-3

CUNS-High-5-foto-4

Dit is mijn persoonlijke favoriete view van het huis! De Egg chair om even in bij te komen met een drankje en een boek en al die toffe balken!  Zoals je hieronder ziet is de slaapkamer ook bijzonder ingericht et een verhoging van OSB platen en een vrijstaand bad!

CUNS-High-5-foto-9

Ja… hier zou ik prima kunnen vertoeven! Ik snap die creatieve professional wel! 😉

© Hanna Długosz