Welkom in het penthouse van Material Lust! Dit inspirerende designer duo deelden onlangs een kijkje binnen en daar werd ik zo ontzettend enthousiast van dat woorden eigenlijk een beetje tekort schieten. Lauren Larson en Christian Swafford zijn echte kunstenaars! Eerder deelde ik al hun op alchemie, symboliek en theater geïnspireerde werken uit de ‘Geometry is God’ collectie waar (ik weet het heel cliche) de lust naar materiaal wederom in prachtige vormen zijn gegoten. Met een basis van product design (Swafford) en interieur design (Larson) kan het ook niet anders dat het appartement een plaatje is!

Enjoy the not-so-dark-but-dark side! Laat je inspireren door de bijna atelier-achtige look-and-feel van dit Material Lust penthouse! Laten we beginnen bij de entree waar het eerste werk te zien is: HIM en HER kapstokken.

Home-studio-Material-Lust-2

Home-studio-Material-Lust-33

Wandlamp ‘Khnum Sconce’ die mij doet denken aan een uil of het masker van eeuwenoude medicijnmannen. Wat een super tof idee trouwens om een kader toe te voegen aan je saaie ramen in huis!

Home-studio-Material-Lust-1

Home-studio-Material-Lust-3 Home-studio-Material-Lust-4

^ Aangeklede trapspijlen met touw op weg naar een verlichte vide bomvol inspiratie. Tegen de muur de onbewerkte ‘Vanishing Twin Chair’ en de messing ‘Crepuscule’ tafellamp waar wederom de liefde voor alchemie in terugkomt. Home-studio-Material-Lust-5

Home-studio-Material-Lust-0


 

Thanks for an inspiring look into your home / studio, Material Lust!

Image credits Emily Johnston